IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Biztosítás kalkulátor és biztosításkötés online

Utolsó módosítás: 2011.09.18.

Biztosítás kalkulátorunk 11 biztosítás várható díját számolja ki Önnek néhány kattintás segítségével, amelyekből 8 biztosítást online, akár otthonról meg is köthet! A biztosítás kalkulátor folyamatosan frissítve van ezért mindig a legfrissebb díjakkal és tarifákkal számol! A kalkulátorok használata díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!

A kalkuláció után rögtön egy kattintással ajánlatot is kérhet tőlünk az adott biztosításra, illetve 8 biztosítást online is megköthet! Rendszerünk pdf formátumban elkészíti és feltölti adataival az ajánlati nyomtatványokat, amelyeket Önnek már csak a kinyomtatás után aláírva el kell küldeni központi címünkre!

Onnantól kezdve, hogy Ön már egyszer ügyfelünk lett a későbbi tarifálások jelentősen leegyszerűsödnek, hiszen a rendszer már eltárolta személyes adatait. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy e-mail címe és felhasználóneve megadásával a belépés után már csak néhány kattintásába kerül és az évfordulós váltást el is intézte!

Ezen felül munkatársaink díjmentesen és rendszeresen emlékeztetőt küldenek Önnek az évforduló közeledtéről, hogy véletlenül se maradjon le a váltásról.

Próbálja ki Ön is biztosítási kalkulátorainkat és fizessen kevesebbet meglévő biztosításaira!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Megtakarítási kalkulátor


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Biztosítás kalkulátor és biztosításkötés online

  Nagy Miklós
  Kedves Ferenc!
  Online biztosítás kötés esetén pontosan milyen kedvezményeket vehetek igénybe? Mert erről nem találtam konkrét információkat a weboldalon!
  Előre is köszönöm!
  Kedves Nagy Miklós!
  Az igénybevehető kedvezmények biztosítás típustól függenek de általánosságban azt lehet mondani, hogy egy online biztosításkötés esetén,mivel a biztosító is számos papírmunkától szabadul meg, legalább 10%-kal a piaci díjak alá mehetünk. Ha ehhez még hozzá vesszük az egyéb kedvezményeket is amelyeket nálunk elérhet akkor például egy lakásbiztosítást 40%-kal, egy KGFB vagy CASCO biztosítást pedig akár 55%-kal a piaci díjak alatt köthet meg!
  2011.10.15.

  Deák Ferenc István

  Biztosítás kalkulátor és biztosításkötés online

  Kis András
  Üdv! 
  A befektetési kalkulátornál pontosan milyen hozamokkal számolnak és ezt mire alapozzák? Köszönettel: Kis András
  Tisztelt Kis András!
  Megtakarítási kalkulátorunk 10%-os éves átlaghozammal és 5%-os éves indexálással (értékkövetéssel) számol. A 10% éves hozam egy megfelelően kezelt unit-linked megtakaríás esetében csak szerény számítás hiszen ha körbenézünk a részvényalapok között, akkor láthatjuk, hogy nem egy közülük 10 évre visszamenőleg 14-16% éves átlaghozam felett teljesített. Ettől függetlenül látogatóinknak mi inkább a biztos kevesebbet számoljuk, mert úgy vagyunk vele, hogy inkább pozitív irányban legyen csalódás mint negatívban!
  2011.08.04.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu