A legjobb CASCO díjak!

A legkedvezőbb díj, online kedvezmény!
Káresemény esetén segítségnyújtás!
Egyszerű kezelés és áttekinthetőség!
Személyes és folyamatos kapcsolat!
Ingyenes évforduló emlékeztetés!

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

CASCO biztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.17.

CASCO kalkulátorunk 12 biztosító tarifáit listázza ki néhány kattintás után, Önnek pedig csak ki kell választania a piacon elérhető legjobb ajánlatot! A gépjármű CASCO-val kapcsolatos ügyintézést teljes egészében mi végezzük Ön helyett, és az esetleges kárrendezésnél is minden szakmai és baráti támogatást megadunk Önnek!

Onnantól kezdve, hogy egyszer minket választott, a későbbi CASCO váltások már jelentősen leegyszerűsödnek, hiszen a rendszer már eltárolta az adatait. Ez az Ön számára annyit jelent, hogy a későbbiekben bármikor be tud lépni email címe és jelszava megadásával és néhány kattintással el tudja intézni az online CASCO kötést!

A rendszer pdf formátumban elkészíti a kitöltött ajánlati nyomtatványokat, amelyeket Önnek a kinyomtatás és aláírás után már csak el kell juttatnia hozzánk, minden további ügyintézést pedig mi végzünk!

Gépjármű kötelezőjét és CASCO-ját érdemes egyszerre megkötnie, hiszen ezzel nem csak az adminisztráció egyszerűsödikle, de a normál kedvezményeken felül további díjcsökkenést is elérhet!

Ha szeretné, hogy végre ne csak a szerződéskötésig legyen ügyfél, hanem a későbbiek során is bármikor kérdezhessen, akkor válasszon egy megbízható,magyar és nem MLM alapú céget és kösse meg szerződéseit nálunk:

CASCO online díjszámítás

KGFB + CASCO online díjszámítás

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

CASCO biztosítás kalkulátor

Hornos Márton
Szeretnék 2013. március 1-től min. 1 hétre, max. 2 hétre határozott idejű casco biztosítást kötni. Tudnak-e biztosítót ajánlani. Várom válaszukat. Tisztelettel: Hornos Márton
Tisztelt Hornos Márton Úr!
Online CASCO kalkulátorunk segítségével Ön is könnyedén ki tudja választani a legkedvezőbb díjat kínáló Biztosító társaságot. A kalkulátort ide kattintva érheti el. Casco díjszámítás
2013.02.12.

Deák Ferenc István

CASCO biztosítás kalkulátor

Kőműves Ferenc
Kedves Ferenc!
Mit jelent az ha egy CASCO engedélyköteles? Előre is köszönöm válaszát!
Kedves Koműves Ferenc!
Néhány biztosító esetében az autó gyártmánya, kora,  felszereltsége vagy a rajta lévő hitel sajátosságai miatt csak külön engedéllyel köthető meg rá a CASCO szerződés!
2011.09.11.

Deák Ferenc István

CASCO biztosítás kalkulátor

Varga Claudia
Kedves Szakértő!
A kérdésem az lenne,hogy  hosszabb utazásra is tudok-e CASCO-t kötni vagy csak teljes évre?
Kedves Varga Claudia!
Természetesen határozott idejű CASCO is köthető, ha Ön nem kívánja az egész évre igénybe venni a védelmet. Bővebb információkért kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az ajánaltkérő űrlapunkon keresztül!
2011.09.06.

Deák Ferenc István

CASCO biztosítás kalkulátor

Bálint Viktor
Tiszteletem! 
A kérdésem az lenne, hogy hitelre vettük az autónkat de szeretnénk a CASCO-nkat olcsóbbra cserélni! Viszonta hitelszerződésben benne van a casco! Ilyenkor mi a teendő?
Tiszlet Bálint Viktor!
A hitelszerződés csak magára a casco biztosítás meglétére kötelezhet, de azt nem szabályozhtaja, hogy Ön azt melyik biztosítónál köti meg. Ennek értelmében a szerződési évfordulón Ön jogosult a váltásra! Használja KGFB és CASCO együttkötési kalkulátrounkat a még alacsonyabb díjakért!
2011.08.14.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu