Ha nem találta meg:

Ha vitorlás versenyen szeretne indulni
Ha szeretné hajóját biztonságban tudni
Ha külföldön és nyílt vizen is fog hajózni
Ha mind az 5 Biztosító díjaira kiváncsi
Kérje díjmentes ajánlatunkat!


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

hajó biztosítás

Utolsó módosítás: 2011.09.18.

Ha Ön rendelkezik hajóval, yacht-tal vagy bármilyen vizi járművel akkor a gépjárművekhez hasonlóan lehetőségre van ezekre biztosítás kötni. A Hajó felelősségbiztosítás a vizijárművel másnak okozott személyi és dologi károkat téríti meg, ezen kívül a védelem kiterjed a vizijármű mentőcsónakjának használatából eredő felelősségre is, felétve, hogy a kár a jármű használatával kapcsolatban keletkezik. A hajó CASCO pedig a vizijárművön szállított személyek és rakomány épségéért, valamint magában a hajóban esetlegesen bekövetkező, elemi és rendeltetésszerű használatból adódó egyéb károk ellen nyújt teljes körű védelmet.

A hajó CASCO fedezetet nyújt továbbá betörés lopás, rongálás, zátonyra, a hajó ki be- rakodás illetve vízre emelés és a szárazföldre bocsátás (beleértve a dokkban való tárolást télen is) során bekövetkezett károkra is.

Cégünk már nem egy hajó és vízijármű biztosítását végezte el, így kiemelkedő tapasztalanunkban és hozzáértésünkben Ön is nyugodtan megbízhat. Többek között a Speedy névre hallgató Balatoni vitorláshajó CASCO biztosítása is a nevünkhöz köthető, amelyet az alábbi fotók is igazolnak:  Kép1 Kép2 , Kép3 

Ha tehát Önnek is fontos hajója biztonsága, akkor ne habozzon hozzánk fordulni! Kérje díjmentes ajánlatunkat és kollégáink 1 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek vizijármű biztosításra!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

hajó biztosítás

Kádár Zoltán
Tisztelt Aquarius-Linked Kft! A hajó felelősségbiztosítás kötelező-e bérbe adott, csónaknak minősülő vízi járművekre is?
Tisztelt Kádár Zoltán Úr!
Hajókra a felelősségbiztosítás csak bizonyos kikötők- és versenyeken való részvétel esetén kötelező, ám a gépjármű kötelezővel szemben, törvény vagy jogszabály nem írja elő meglétét.
2014.02.16.

Deák Ferenc István

hajó biztosítás

Zöld Katalin
Tisztelt Aquarius-Linked Kft!
A hajó felelősségbiztosítás szintén törvényileg kötelező mint az autóknál? Köszönöm válaszát!
Tisztelt Zöld Katalin!
Igen, a magyar biztosítási törvények szerint kötelező felelősségbiztosítással kell rendelkeznie a vizijármű hajótulajdonosának, üzemeltetőjének az alábbi kategóriákban: vitorlás hajók, motorcsónakok, személy- és teherszállító hajók valamint úszó munkagépek!
2011.09.16.

Deák Ferenc István

hajó biztosítás

Katona Árpád
Tiszzelt Deák Úr!
Fotós vagyok és a galériám, az előhívó berendezéseim, valamint minden kellékem a lakásomban van tárolva. A fényképezőim nagy értékűek viszont azokat munkámból adódan mindig magamnál hordom. Érdekelne, hogy van-e olyan biztosítás ami akkor is térít, ha mondjuk szállítás vagy munka közben történik valami sérülés a fényképezőkkel? Köszönöm!
Tisztelt Katona Árpád Úr!
Természetesen létezik olyan vagyonbiztosítás, amelynek keretében az üzleti célból használt lakóingatlanok valamennnyi ingósága teljes körűen bebiztosítható, ezen kívül külön záradékkal megoldható az értéktárgyak lakóterületen kívüli bebiztosítása is! Volt már az Önéhez nagyon hasonló ügyletünk, így biztos hogy Önnek is tudunk segíteni! Kérem töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és kollégáink 1 munkanapon belül pontosítják elképzeléseit!
2011.08.26.

Deák Ferenc István

hajó biztosítás

Porkoláb Zsolt
Tisztelt Deák Ferenc István Úr!
Hajóbiztosítást lehet kötni motorcsónakra is?
Köszönöm!
Tisztelt Porkoláb Zsolt Úr!
Természetesen van a piacon olyan Biztosító társaság akinél van lehetőség a motorcsónakot is bebiztosítani! A bővebb információkért azonban kéren töltse ki ajánlatkérőnket és munkatársaink 1 munkanapon belül segítenek Önnek!
2011.08.21.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu