Ha nem találta meg:

Ha vitorlás versenyen szeretne indulni
Ha szeretné hajóját biztonságban tudni
Ha külföldön és nyílt vizen is fog hajózni
Ha mind az 5 Biztosító díjaira kiváncsi
Kérje díjmentes ajánlatunkat!


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!Hajó Biztosítások

Utolsó frissítés: 2017-11-23

HajóbiztosításA hajóbiztosításról általánosságbanA hajó felelősség biztosításA hajó CASCO biztosításA Hajóbiztosítás területi hatályaA hajóbiztosítási szerződés tartamaHajóbiztosítás váltásBalesetbiztosítás a hajón tartózkodóknakA hajóbiztosítás megkötése

A hajóbiztosításról

Egyéb biztosítás tipp

Versenyeztesse mind az 5 hajóbiztosítót!

A www.Hajóbiztosítások.hu oldalunkon Ön is néhány kattintással akár az otthonából kérheti mind az 5 Biztosító díjkalkulkációját és kötheti meg a legolcsóbbat online! 

Ugyanúgy mint ahogyan a gépjárműveinket, a hajónkat, vitorlásunkat valamint a motorcsónakunkat is teljes körűen bebiztosíthatjuk a legfőbb kockázatokra és veszélyekre. Erre pedig a tapasztalatok szerint egyre nagyobb szükség is van, hiszen a szélsőséges időjáráás a zord viharok, és a különböző tűzesetek számos hajótulajdonost terheltek meg az utóbbi években.

A hajóbiztosítás ráadásul nem csak a nyílt vizen, de a rakodás közben, a kikötőben, sőt még a parton tárolás során fellépő károkra is teljes körű védelmet nyújt. Legvégül pedig ne feledkezzünk meg a lopás kockázatáról is, amely valószínűleg a lehető legnagyobb anyagi kárrt jelent a hajótulajdonosoknak.

A Hajó felelősségbiztosítás 

Hajó felelősség biztosítás

A hajó felelősségbiztosítás a gépjárművekhez hasonlóan az általunk okozott személyi és dologi károkat téríti meg a kár elszenvedőjének. A Balatonon már egyre több kikötő teszi kötelezővé ezt a fajta védelmet, egy vitorlásversenyen való ekinduláshoz pedig törvényileg is szükséges a megléte, méghozzá minimum 5 millió forintos limittel.

(A GRANTIS szponzorálta a "Speedy" nevű balatoni vitorláshajó felelősség és CASCO biztosítását is. Kép1 , Kép2 , Kép3)

Felelősségbiztosítást jelenleg 5 Biztosító is kínál hazánkban és megfelelő körültekintéssel akár nagyon kedvező díjjal is elérhető. Ehhez Önnek csak 1 rövid ajánaltkérőt kell kitöltenie, amelyet ide kattintva érhet el:

a hajó casco 

Míg a hajó felelősségbiztosítás az általunk okozott károkra nyújt finanszírozást, addig a hajó CASCO-val a saját vizijárművünket biztosíthatjuk be a legtöbb típusú veszélyre! A kockázatok körébe maradéktalanul bevehetők az ütközés, összeérés, a veretek felszakadása, a megfeneklés, az árbóctörés és a vitorlaszakadással járó olyan balesetek és események, amelyek saját zsebből történő fizetése bizony sok esetben a milliós összeget is elérheti.

Természetesen ezen felül az összes létező elemi kárra is előre felkészülhetünk, így egy esetleges vihar, vagy tűzkár esetén is maximáls biztonságban tudhatjuk hajónkat. A CASCO köthető akár speciális záradékokkal is, így a hajón található nagy értékű berendezéseinket is megvédhetjük vele, valamint igény esetén rész-CASCO is köthető, amely csak a lopás esetén nyújt fedezetet.

Amennyiben pedig vége van a szezonnak és hajónkat a kikötőben vagy akár szárazföldön tároljuk, a szerződés ezekre az időkre is megvéd majd minket, így a hajó CASCO-t mindenféle túlzások nélkül nevezhetjük a hajók éa a hajósok védőangyalának!

a hajóbiztosítás területi hatálya 

A legtöbb hajóbiztosítás csak Magyarországi hatállyal vehető igénybe, létezik azonban olyan szerződés is, amely a külföldi nyíltvizi hajózás esetén is védelmet nyújt. Ezekkel a hajóbiztosításokkal így akár az Adriai tengert is biztonságban átszelhetjük, anélkül, hogy bármiféle veszélytől tartanunk kellene.

A hajóbiztosítái szerződés tartama 

Ügyfeleinknek és érdeklődőinknek azt szoktuk javasolni, hogy a hajóbiztosítást egész évre kössék meg, hiszen a statisztikák szerint balesetek legnagyobb része akkor törénik, amikor a hajó használaton kívül van. Ettől függetlenül a szerződés természetesen megköthető határozott időtartamra is, így csak egy utazás vagy egy verseny időtartamára is korlátozhatjuk a védelmet.

HAjóbiztosítás váltás 

Hajó felelősségbiztosítás és hajó CASCO váltására, a vagyonbiztosításoknál megszokott módon, azaz évfordulókor van lehetőség, amelyet érdemes minden évben megfontolni, hiszen a biztosítási díjak folyamatosan csökkennek. A biztosítás váltás az évforduló előtt 30 nappal írásban is be kell jelenteni, ám évfordulófigyelő szolgáltatásunkkal Önnek ezzel sem kell foglalkozni. Ügyfeleinkek ugyanis minden évben díjmentesen újraszámoljuk hajóbiztosítási díjaikat és ha valahol kedvezőbb árat találunk, akkor az átkötésben is a segítségükre vagyunk!a hajón tartózkodók balesetbiztosítása

balesetbiztosítás a hajón tartózkodóknak  

Hajóbiztosítás segítségével természetesen nem csak maga a jármű, de a rajta utazók, azaz a legénység épsége is bebiztosítható. A kiegészítő balesetbiztosítást legfeljebb a hajó férőhelyével megegyező számú utasra köthetjük meg, és a legtöbbször közlekedési baleset, vagy természeti csapás által okozott sérülések esetén fizet nekünk a Biztosító.

A HAJÓBIZTOSÍTÁS MEGKÖTÉSE  

Amennyiben Ön is szeretné az 5 Biztosító ajánlata közül mindenféle fáradtság és utánajárás nélkül rögtön a legkedvezőbbet megkötni, akkor ezt most nagyon egyszerűen metgeheti. Ehhez Önnek semmi mást nem kell tennie mint az alábbi linken ajánlatot kérnie tőlünk, mi pedig egy rövid egyeztetés után mind az 5 tarifát kiszámoljuk Önnek. A legkedvezőbbet ráadásul Ön anélkül kötheti meg, hogy bárhol személyesen meg kellebe jelennie, hiszen az ajánlatot postán küldjük ki Önnek! 

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kapcsolódó bejegyzések:

hajó biztosítás

Utolsó módosítás: 2011.09.18.

Ha Ön rendelkezik hajóval, yacht-tal vagy bármilyen vizi járművel akkor a gépjárművekhez hasonlóan lehetőségre van ezekre biztosítás kötni. A Hajó felelősségbiztosítás a vizijárművel másnak okozott személyi és dologi károkat téríti meg, ezen kívül a védelem kiterjed a vízijármű mentőcsónakjának használatából eredő felelősségre is, felétve, hogy a kár a jármű használatával kapcsolatban keletkezik. A hajó CASCO pedig a vizijárművön szállított személyek és rakomány épségéért, valamint magában a hajóban esetlegesen bekövetkező, elemi és rendeltetésszerű használatból adódó egyéb károk ellen nyújt teljes körű védelmet.


Hozzászólás (4)