Építés szerelés biztosítás:

Egy építkezés összes veszélyforrására!
Mindenre,  amit a felek nem zárnak ki!
Építőanyagok, munkagépek, munkások
Az alválalkozók, a teljesítési határidők
illetve a  kiegészítő felelősségbiztosítás

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátorunk segítségével Ön is kiszámíthatóvá teheti építkezése / felújítása költségvetését, valamint a legtöbb várható kockázatra is jó előre felkészülhet! Az alábbi linkre kattintva néhány az építkezéssel kapcsolatos adat megadása következik, ezután pedig kollégáink már egy személyre szabott épszer biztosítási ajánlattal tudják Önt megkeresni!

Az építés biztosítás kiterjed minden olyan az építkezés során fellépő veszélyforrásra, amelyet a felek nem zártak ki a szerződésben! Ennek megfelelően magában foglalja magát az építési tevékenységet, az építőanyagokat, a munkagépeket, a munkások testi épségét és szakmai felelősségét, ezen kívül pedig kiterjeszthető az alvállalkozókra, a teljesítési határidőkre valamint a szomszédos épületek biztonságára is!

A szerződést bárki megkötheti akinek érdekében áll az építkezés zavartalan működőse, a szerződő így az esetek nagy többségében a beruházó szokott lenni.

Külön köthető biztosítás csak a szerelési, valamint a műszaki folyamatokra (CAR biztosítás), illetve kizárólag csak üzemszünet esetére is (ALOP)!

A biztosítás megkötéséhez feltétlenül szükség van az érvényes építési engedélyre, az engedélyeztetési tervdokumentációra valamint az építési- szerelési tervdokumentációra!

Indítsa el Ön is épszer kalkulátorunkat és kezdjen a piacon lévő legjobb ajánlattal!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Nem érdemes az építési felelősségbiztosításon spórolni!


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátor

  Keresztesi Csilla
  Tisztelt Biztosító! Családi házra szeretnénk kötni építési szereléi biztosítást (a ház BUdapest területén van). Hogyan juthatnék árajánlathoz, hogy egyáltalán tudjam, hozzávetőlegesen ez milyen díjtételt jelent?
  Tisztelt Keresztesi Csilla!
  Csak a helyesbítés kedvéért: Mi nem Biztosító vagyunk, hanem 24 Biztosítót összefogó pénzügyi tanácsadó cég. Lakossági ÉPSZER-re az alábbi ajánlatkérő kitöltésével tudu tőlünk díjkalkulációt kérni:
  http://www.konnyuhitel.hu/ajanlatkeres/epszer#content

  2012.07.30.

  Deák Ferenc István

  Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátor

  Kertész Pál
  Tisztelt Deák Úr!
  Olvastam, hogy az építés szerelés biztosítás kiterjedhet a szavatossági időszakra is, ez pontosan mit jelent? A biztosító az átadás után is vállal kockázatot??? Köszönöm!
  Tisztelt Kertész Pál!
  Igen, ezzel a speciális záradékkal a biztosító a szavatossági időszakban továbbra is fenntartja kockázatviselését,de csak azokkal az esetleges károkkal szemben amelyet az építési vállalkozó(k) a rájuk háruló szavatossági munkákközben okoznak! MInden egyéb igényt a szerződésben külön ki kell kötni és a hozzá tartozó pótdíjat is meg kell fizzetni!
  2011.09.02.

  Deák Ferenc István

  Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátor

  Hajdú Géza
  Tisztelt Deák Ferenc István!
  Építés szerelési biztosítást köthetek a saját családi házam építésének idejére is, vagy ezt csak vállalatok vehetik igénybe? Köszönöm!
  Tisztelt Hajdú Géza!
  Természetesen családi ház építése is bebiztosítható ún. ÉBF biztosítás keretében, amennyiben az alapterület nem nagyobb 500nm-nél illletve az építkezés nem tart tovább 2 évig! Bővebb információkért kérem kérje díjmentes ajánlatunkat!
  2011.08.10.

  Deák Ferenc István

  Építés szerelés (épszer) biztosítás kalkulátor

  Fenyvesi Olivér
  Tisztelt konnyuhitel.hu!
  Be lehet biztosítani olyan építkezést, amely lazább szerkezetű talajon, vagy földrengés, illetve földmozgások által veszélyeztetett terepen zajlik? Köszönöm!
  Tisztelt Fenvyesi Olivér!
  Az egyik biztosítói partnerünknél erre van lehetőség, de két dologra fel kell készülni: Egyrészt, hogy a pótdíj nem lesz alacsony,másrészt pedig, hogy biztosító csak akkor fog kártérítést nyújtani ha a biztosított bebizonyítja, hogy a  tervezésnél a földrengéskockázatot és a talajviszonyokat a helyi viszonyoknak megfelelően figyelembe vették és hogy magát az építkezést ennek megfelelően tervezték meg és kivitelezték!
   
  2011.08.02.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu