A felelősségbiztosítás:

A saját felelősségből okozott károkért,
amelyekért jogszabály szerint felelünk
és amelyekért kártérítéssel tartozunk!
Ez fokozottan igaz azon vállalkozókra,
akik termelnek vagy szolgáltatnak!


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Új év, új lehetőségek: A munkanélküliség biztosítás

Utolsó módosítás: 2015.01.08.

Az idei évben is számos olyan hasznos megoldást találhatunk a magyar biztosítási piacon, amelyekről szinte semmit nem tudunk, pedig nagy segítség lehet számunkra! Az egyik ilyen megoldás a munkanélküliség biztosítás. Sokan félünk, hogy elveszítjük a munkánkat, és a bevételünket, de vajon közülünk hány embernek van ilyen biztosítása? Biztos azért van kevesünknek, mert nem igazán ismerjük. Tegyük ellene, és fedezzük fel együtt ezt az izgalmas szolgáltatást!

 

Mikor térít a munkanélküliség biztosítás?

Bármilyen egyszerűnek is tűnik ez a kérdés, nem egyszerű megválaszolni. Nyílván itt egy olyan biztosításról beszélünk, ami a kieső jövedelmet hivatott pótolni, akár táppénzről, akár a munkahelyvesztésről van szó.

Sok ember fantáziáját megmozgatja, hogy köt egy ilyen biztosítást, aztán felmond, és zsebreteszi a pénzt. Természetesen ez nem így működik.

Először is, mint ahogy a kockázati biztosításoknál, itt is számolni kell egy bizonyos kivárási idővel, ami biztosítónként változó, de általában 2-6 hónap. A biztosítók így szűrik ki az előbb is említett trükköt.

A munkanélküliség biztosítás természetesen csak limitált ideig térít, és nem egyből. Az első 2 vagy 3 hónapban még nem fog téríteni a biztosító, erre érdemes készülni. Amint azonban eltelt ez az időszak biztosítástól függően 6-12 hónapig jogosultak vagyunk a szolgáltatásra. Hogy mekkora összegről beszélünk?

 

Mekkora havi pénzt kaphatunk?

Az elsődleges befolyásoló szempont a munkapapíron igazolható jövedelem nagysága. A biztosító azt ugyanis nem engedi, hogy van egy bejelentett 150.000 forintos nettó jövedelmünk, és 200.000 forintot kapjunk munkanélküliként. A bejelentett bér 70%-ánál van a felső küszöbérték, ami ebben az esetben 112.500 forint.

Vagyis ebben az esetben megkeresnénk alapból egy év alatt 1.800.000 forintot, a biztosítás pedig áll 1.350.000 forintot.

 

Érdemes kötni egy munkanélküliség biztosítást!

A trükköket ugyan kivédik a biztosítók, de ha szükség van rá, akkor nagyon jól jöhet egy ilyen szolgáltatás. Az, aki munkát szeretne találni, annak nagy valószínűség szerint egy év alatt sikerülni is fog, és addig is folyamatos van bevétele. Egy havi 100.000 forintos szolgáltatás ára pedig nagyjából 3.600 forintba kerül, amit könnyen ki lehet gazdálkodni. Töltse ki a cikk alatt található adatlapot, hogyha ilyen, és ehhez hasonló praktikus szolgáltatások érdeklik Önt. Biztosítási szakértőnk felkeresi, és tájékoztatja Önt az ilyen lehetőségekről!

SzemélyKapcsolódó bejegyzések:

 • Felelősségbiztosítás kalkulátor


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu