Flotta biztosítással:

Egységes szerződések az autókra!
Segítségnyújtás a kárrendezésnél!
Együtt akár 35%-kal olcsóbb díjak!
Könnyű gépjármű be- és kivonás!
Leegyszerűsített adminisztráció!

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Gépjármű flotta biztosítás kalkulátorunk segítségével Ön is tájékozódhat róla, hogy mennyivel kevesebbet kell fizetnie autói biztosítására, ha azokat ugyanannál a biztosító társaságnál egyetlen flottaként kezeli. Az online kalkuláció elindításához kérem töltse ki rövid űrlapunkat, és kollégáink az elküldéstől számítva 1 munkanapon belül fel fogják Önnel venni a kapcsolatot!

Gépjármű flotta biztosítás már akár 5 db autótól köthető, azonban nagyon fontos, hogy a gépjárművek egy üzembentartó kezelésében legyenek, illetve, hogy az üzemben tartó jogi személyiséggel rendelkezzen! (Pl.: Kft., Bt. vagy egyéni vállalkozó)

Csoportos biztosítás keretében köthető KGFB és CASCO biztosítás is a gépjárművekre, ezen kívül azt is kiválaszthatja, hogy az  egyénileg elért Bonus-malus fokozatokat a flottán belül is meg szeretné-e tartani, vagy inkább "tiszta lappal" indulna! 

A flotta gépjármű biztosítással nem csak az egyéni piaci díjaknál jóval (akár 35%-kal) kedvezőbb áron köthetünk gépjármű biztosításokat, de a fizetések adminisztrációja és az évforduló váltás is lényegesen leegyszerűsödik!

Ha Önnek és cégének már van meglévő gépjármű flotta biztosítása, akkor is évente egyszer érdemes felül vizsgáltatnia a szerződését, mert egy évfordulás váltással jelentős összegeket lehet spórolni egy olcsóbb biztosítás segítségével!

Vegye igénybe Ön is flotta biztosítás kalkulátorunkat és munkatársaink személyre szabott ajánlattal és díjakkal fogják Önt megkeresni! Elindítom a flotta biztosítás kalkulátort!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Dr. Szél Károly
Tisztelt Deák Ferenc István Úr!
A kérdésem az lenne, hogy meglévő flottámat át tudom-e vinni más biztosítóhoz kedvezőbb díj esetén? És ha igen akkor mi ennek a menete?
Köszönettel: Dr Szél Károly.
Tisztelt Dr. Szél Károly Úr!
Természetesen ennek semmi akadálya nincsen. Gépjármű flotta biztosítás váltására az évforduló előtt legfeljebb 30 nappal írásos kérelem alapján van lehetőség. A legegyszerűbb megoldás ha 1,5 perc alatt kitölti ajánlatkérő űrlapunkat és kollégáink díjmentesen a segítségére lesznek a váltásban!
2011.09.02.

Deák Ferenc István

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

László Gergely
Deák Úr!
Azt mondja meg nekem legyen szives, hogy mi van abban az esetben ha lassan 3 hónapja nem fizetem a flotta biztosításomat mert nem kaptam csekket! Köszönöm!
Tisztelt László Gergely Úr!
Amennyiben nem érkezik csekk gépjármű flotta biztosításához, javaslom, hogy haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot biztosítójával nehogy díjnemfizetés miatt felmondásra kerüljön a szerződés! A biztosítási törvények szerint ugyanis a fizetés minden esetben az ügyfél felelőssége, akkor is ha a csekk nem, vagy késedelmesen érkezik meg!
2011.08.28.

Deák Ferenc István

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Ilosvai Árpád
Tiszteletem!
Elindítottam a kalkulátor flotta biztosításra, ezután mi a teendőm? Köszönöm!
Tisztelt Ilosvai Árpád!
Igénylése már meg is jelent rendszerünkben, amelyre kollégáink még ma válaszolni is fognak!
Köszönjük!
2011.08.19.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu