Flotta biztosítással:

Egységes szerződések az autókra!
Segítségnyújtás a kárrendezésnél!
Együtt akár 35%-kal olcsóbb díjak!
Könnyű gépjármű be- és kivonás!
Leegyszerűsített adminisztráció!

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Gépjármű flotta biztosítás kalkulátorunk segítségével Ön is tájékozódhat róla, hogy mennyivel kevesebbet kell fizetnie autói biztosítására, ha azokat ugyanannál a biztosító társaságnál egyetlen flottaként kezeli. Az online kalkuláció elindításához kérem töltse ki rövid űrlapunkat, és kollégáink az elküldéstől számítva 1 munkanapon belül fel fogják Önnel venni a kapcsolatot!

Gépjármű flotta biztosítás már akár 5 db autótól köthető, azonban nagyon fontos, hogy a gépjárművek egy üzembentartó kezelésében legyenek, illetve, hogy az üzemben tartó jogi személyiséggel rendelkezzen! (Pl.: Kft., Bt. vagy egyéni vállalkozó)

Csoportos biztosítás keretében köthető KGFB és CASCO biztosítás is a gépjárművekre, ezen kívül azt is kiválaszthatja, hogy az  egyénileg elért Bonus-malus fokozatokat a flottán belül is meg szeretné-e tartani, vagy inkább "tiszta lappal" indulna! 

A flotta gépjármű biztosítással nem csak az egyéni piaci díjaknál jóval (akár 35%-kal) kedvezőbb áron köthetünk gépjármű biztosításokat, de a fizetések adminisztrációja és az évforduló váltás is lényegesen leegyszerűsödik!

Ha Önnek és cégének már van meglévő gépjármű flotta biztosítása, akkor is évente egyszer érdemes felül vizsgáltatnia a szerződését, mert egy évfordulás váltással jelentős összegeket lehet spórolni egy olcsóbb biztosítás segítségével!

Vegye igénybe Ön is flotta biztosítás kalkulátorunkat és munkatársaink személyre szabott ajánlattal és díjakkal fogják Önt megkeresni! Elindítom a flotta biztosítás kalkulátort!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Dr. Szél Károly
Tisztelt Deák Ferenc István Úr!
A kérdésem az lenne, hogy meglévő flottámat át tudom-e vinni más biztosítóhoz kedvezőbb díj esetén? És ha igen akkor mi ennek a menete?
Köszönettel: Dr Szél Károly.
Tisztelt Dr. Szél Károly Úr!
Természetesen ennek semmi akadálya nincsen. Gépjármű flotta biztosítás váltására az évforduló előtt legfeljebb 30 nappal írásos kérelem alapján van lehetőség. A legegyszerűbb megoldás ha 1,5 perc alatt kitölti ajánlatkérő űrlapunkat és kollégáink díjmentesen a segítségére lesznek a váltásban!
2011.09.02.

Deák Ferenc István

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

László Gergely
Deák Úr!
Azt mondja meg nekem legyen szives, hogy mi van abban az esetben ha lassan 3 hónapja nem fizetem a flotta biztosításomat mert nem kaptam csekket! Köszönöm!
Tisztelt László Gergely Úr!
Amennyiben nem érkezik csekk gépjármű flotta biztosításához, javaslom, hogy haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot biztosítójával nehogy díjnemfizetés miatt felmondásra kerüljön a szerződés! A biztosítási törvények szerint ugyanis a fizetés minden esetben az ügyfél felelőssége, akkor is ha a csekk nem, vagy késedelmesen érkezik meg!
2011.08.28.

Deák Ferenc István

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Ilosvai Árpád
Tiszteletem!
Elindítottam a kalkulátor flotta biztosításra, ezután mi a teendőm? Köszönöm!
Tisztelt Ilosvai Árpád!
Igénylése már meg is jelent rendszerünkben, amelyre kollégáink még ma válaszolni is fognak!
Köszönjük!
2011.08.19.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu