Flotta biztosítással:

Egységes szerződések az autókra!
Segítségnyújtás a kárrendezésnél!
Együtt akár 35%-kal olcsóbb díjak!
Könnyű gépjármű be- és kivonás!
Leegyszerűsített adminisztráció!

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!Gépjármű Flottabiztosítás

Utolsó frissítés: 2017-03-28

Gépjármű flotta biztosítás Gépjármű flotta biztosítás már 5 db autótól!Gépjármű flotta biztosítás tarifálás 2017KGFB biztosítás - Keret vagy flotta biztosítás?Flotta biztosítási évforduló 2017-benFlotta CASCO biztosításMiért érdemes a gépjármű biztosításokat flottában kötni?Éredemes-e felülvizsgáltatnom meglévő flotta biztosításomat?Mi az oka annak, hogy nem létezik flotta biztosítás online kalkulátor?

gépjármű flotta biztosítás már 5 db autótól!

flotta biztosítás tipp

CSÖKKENTSE DÍJAIT!

Azzal, hogy flotta biztosítás keretein belül fizeti gépjármű biztosításait, jelentős díjcsökkenést érhet el, illetve az adminisztráció is jobban leegyszerűsödik.

Azoknál a vállalatoknál vagy vállalkozásoknál, amelyek legalább 5 gépjárművel rendelkeznek érdemes lehet az autókkal kapcsolatos biztosítások flotta szintű kezelése.

A biztosítótársaságok ugyanis több gépjármű együttkötése esetén mind a CASCO mind pedig a KGFB díjaira jelentős kedvezményeket számíthatnak fel.

Flottának a törvény szerint az egy azon jogi személyiséggel rendelkező üzembentartó által kezelt legalább 5 gépjárműből álló csoport számít.

GÉPJÁRMŰ FLOTTA BIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR 2017

Töltse ki díjmentes ajánlatkérőnket és kollégáink segítségére lesznek a biztosítók versenyeztetésében valamint a legkedvezőbb tarifájú gépjármű flotta biztosítás kiválasztásában és megkötésében! Nem csak a legolcsóbb ajánlatot választjuk ki Önnek, de az ügyintézés terhét is levesszük a válláról!

KGFB - KERET VAGY FLOTTA biztosítás?

gépjármű flotta biztosításAszerint, hogy a bonus-malus rendszerben milyen módon veszünk részt a csoportos gépjármű kötelező biztosítást két csoportra lehet osztani.

A flotta típusú összevont szerződések esetében a gépjárművek egyénileg elért bonus-malus fokozatai megmaradnak a flottán belül. Ezt értelemszerűen akkor érdemes választani, ha már sok sok balesetmentesen levezett év áll mögöttünk és autóink mögött, hiszen ugyanúgy a kedvezőtleb bonus-malus fokozatok is "öröklődnek".

A keret szerződés esetében viszont az üzembentartó díjkedvezmény ellenében vállalja, hogy a gépjárműveit kivonja a bonus-malus rendszerből ezáltal elveszíti az ott elért fokozatokat, amely pl.: egy M4-es autó esetében még akár előny is lehet. A díjkedvezményt az adott gépjármű kategória A0 besorolású alapdíjából adja a biztosító.

A KGFB flotta biztosítás tehát kedvező, míg a KGFB keret szerződés inkább a kedvezőtlen Bonus-malus besorolásúgépjármű álloámányoknak javasolt!

flotta biztosítás BIZTOSÍTÁSI ÉVFORDULÓ 2017-ben

A kötelező biztosítások esetében a 2010-es évtől bevezették a gördülő évfordulót, azaz a szerződés megkötésének időpontjához kötik az 1 éves biztosítási időtartamot, így az nem minden esetben január 1-re esik. Vállalati flotta biztosítás és keret gépjármű biztosítások esetében azonban a biztosító társasággal történő közös megegyezés alapján továbbra is lehetőség van az év végi lejárat megállapításában amennyiben a cég érdekei ezt úgy kívánják. Ezen kívül a díjfizetést is lehet a vállalat igényeinek megfelelően szabályozni illetve biztosítási időszak tekintetében határozott idejű szerződés is köthető, amely remekül mutatja azt, hogy a vállalati biztosítások tekintetében mennyivel szabadabb mozgásterük van a szerződőknek és a tanácsadóknak. Akövetkező évi flotta díjtarifák a biztosítók által az egyéni díjakkal egyidőben kerülnek meghatározásra és kihirdetésre legkésőbb az adott év október 30-áig.

FLOTTA CASCO

Csoportosan kötött CASCO szerződések esetén a KGFB flotta biztosításhoz hasonlóan szintén követelmény a legalább 5 db olyan gépjármű amely egy üzembentartó nevén van. Az ugyanahhoz a biztosítóhoz kötött CASCO szerződések díjai a KGFB együttkötésével szintén tovább csökkenthetők, így azok a vállalatok akiknek mindkét gépjármű flotta biztosításuk ugyanannál a biztosítónál vannak a piaci árnál jóval kedvezőbb tarifát érhetnek el. A nagyobb mozgásteret CASCO esetében a törés-, lopás- és elemi károkon kívül az egyénileg megállapított fedezetek is biztosítják pl.: sikkasztás.

MIért érdemes a gépjármű biztosításokat flottában kötni?

gépjármű flotta biztosítás

  • Azért mert ezáltal az összes autó díját egyszerre kell fizetni és egy biztosítónak amely jelentősen leegyszerűsíti az adminisztrációt
  • Gépjárművek bármikor kivonhatók vagy bevehetők a flottába.
  • A díjakat a kedvezmények segítségével így akár 40%-kal lecsökkenthetjük!
  • A flotta biztosítás szerződési feltételei minden gépjárműre azonosak így a biztosítás nyomon követhetőbb.
  • Flotta biztosítás keretein belül a szerződéses évforduló egy időbe esik valamint lehet akár az év eleje is!

éredemes-e felülvizsgáltatnom meglévő flotta biztosításomat?

Természetesen igen, hiszen semmi nem garantálja, hogy Ön a legkedvezőbb díjú szerződéssel rendelkezik, a díjmentes felülvizsgálatra pedig év közben is bármikor van lehetőség.

Miért nincsen flotta biztosítás online kalkulátor?

A csoportos gépjármű biztosítások díjszabása rugalmasan és egyedi módon történik, így azt egy kalkulátor keretein belül nem lehet megvalósítani. A díjszámítást ebben az esetben munkatársaink végzik el, Önnek ehhez csak egy ajánlatkérési igényt kell eljuttatnia felénk!

Díjmentesen kiválasztjuk Önnek a piac legolcsóbb gépjármű flotta Biztosítását! Ha pedig már van biztosítása, akkor GARANCIÁT VÁLLALUNK rá, hogy legalább 10%-kal olcsóbbra cseréljük! Töltse ki rövid űrlapunkat és 1 munkanapon belül jelentkezünk!

Személy
 

 

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kapcsolódó bejegyzések:

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Gépjármű flotta biztosítás kalkulátorunk segítségével Ön is tájékozódhat róla, hogy mennyivel kevesebbet kell fizetnie autói biztosítására, ha azokat ugyanannál a biztosító társaságnál egyetlen flottaként kezeli. Az online kalkuláció elindításához kérem töltse ki rövid űrlapunkat, és kollégáink az elküldéstől számítva 1 munkanapon belül fel fogják Önnel venni a kapcsolatot!


Hozzászólás (3)