Flotta biztosítással:

Egységes szerződések az autókra!
Segítségnyújtás a kárrendezésnél!
Együtt akár 35%-kal olcsóbb díjak!
Könnyű gépjármű be- és kivonás!
Leegyszerűsített adminisztráció!

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!Gépjármű Flottabiztosítás

Utolsó frissítés: 2017-11-23

Gépjármű flotta biztosítás Gépjármű flotta biztosítás már 5 db autótól!Gépjármű flotta biztosítás tarifálás 2018KGFB biztosítás - Keret vagy flotta biztosítás?Flotta biztosítási évforduló 2017-benFlotta CASCO biztosításMiért érdemes a gépjármű biztosításokat flottában kötni?Éredemes-e felülvizsgáltatnom meglévő flotta biztosításomat?Mi az oka annak, hogy nem létezik flotta biztosítás online kalkulátor?

gépjármű flotta biztosítás már 5 db autótól!

flotta biztosítás tipp

CSÖKKENTSE DÍJAIT!

Azzal, hogy flotta biztosítás keretein belül fizeti gépjármű biztosításait, jelentős díjcsökkenést érhet el, illetve az adminisztráció is jobban leegyszerűsödik.

Azoknál a vállalatoknál vagy vállalkozásoknál, amelyek legalább 5 gépjárművel rendelkeznek érdemes lehet az autókkal kapcsolatos biztosítások flotta szintű kezelése.

A biztosítótársaságok ugyanis több gépjármű együttkötése esetén mind a CASCO mind pedig a KGFB díjaira jelentős kedvezményeket számíthatnak fel.

Flottának a törvény szerint az egy azon jogi személyiséggel rendelkező üzembentartó által kezelt legalább 5 gépjárműből álló csoport számít.

 

 

KGFB - KERET VAGY FLOTTA biztosítás?

gépjármű flotta biztosításAszerint, hogy a bonus-malus rendszerben milyen módon veszünk részt a csoportos gépjármű kötelező biztosítást két csoportra lehet osztani.

A flotta típusú összevont szerződések esetében a gépjárművek egyénileg elért bonus-malus fokozatai megmaradnak a flottán belül. Ezt értelemszerűen akkor érdemes választani, ha már sok sok balesetmentesen levezett év áll mögöttünk és autóink mögött, hiszen ugyanúgy a kedvezőtleb bonus-malus fokozatok is "öröklődnek".

A keret szerződés esetében viszont az üzembentartó díjkedvezmény ellenében vállalja, hogy a gépjárműveit kivonja a bonus-malus rendszerből ezáltal elveszíti az ott elért fokozatokat, amely pl.: egy M4-es autó esetében még akár előny is lehet. A díjkedvezményt az adott gépjármű kategória A0 besorolású alapdíjából adja a biztosító.

A KGFB flotta biztosítás tehát kedvező, míg a KGFB keret szerződés inkább a kedvezőtlen Bonus-malus besorolásúgépjármű álloámányoknak javasolt!

 

flotta biztosítás BIZTOSÍTÁSI ÉVFORDULÓ 2018-ban

A kötelező biztosítások esetében a 2010-es évtől bevezették a gördülő évfordulót, azaz a szerződés megkötésének időpontjához kötik az 1 éves biztosítási időtartamot, így az nem minden esetben január 1-re esik. Vállalati flotta biztosítás és keret gépjármű biztosítások esetében azonban a biztosító társasággal történő közös megegyezés alapján továbbra is lehetőség van az év végi lejárat megállapításában amennyiben a cég érdekei ezt úgy kívánják. Ezen kívül a díjfizetést is lehet a vállalat igényeinek megfelelően szabályozni illetve biztosítási időszak tekintetében határozott idejű szerződés is köthető, amely remekül mutatja azt, hogy a vállalati biztosítások tekintetében mennyivel szabadabb mozgásterük van a szerződőknek és a tanácsadóknak. Akövetkező évi flotta díjtarifák a biztosítók által az egyéni díjakkal egyidőben kerülnek meghatározásra és kihirdetésre legkésőbb az adott év október 30-áig.

FLOTTA CASCO

Csoportosan kötött CASCO szerződések esetén a KGFB flotta biztosításhoz hasonlóan szintén követelmény a legalább 5 db olyan gépjármű amely egy üzembentartó nevén van. Az ugyanahhoz a biztosítóhoz kötött CASCO szerződések díjai a KGFB együttkötésével szintén tovább csökkenthetők, így azok a vállalatok akiknek mindkét gépjármű flotta biztosításuk ugyanannál a biztosítónál vannak a piaci árnál jóval kedvezőbb tarifát érhetnek el. A nagyobb mozgásteret CASCO esetében a törés-, lopás- és elemi károkon kívül az egyénileg megállapított fedezetek is biztosítják pl.: sikkasztás.

MIért érdemes a gépjármű biztosításokat flottában kötni?

gépjármű flotta biztosítás

  • Azért mert ezáltal az összes autó díját egyszerre kell fizetni és egy biztosítónak amely jelentősen leegyszerűsíti az adminisztrációt
  • Gépjárművek bármikor kivonhatók vagy bevehetők a flottába.
  • A díjakat a kedvezmények segítségével így akár 40%-kal lecsökkenthetjük!
  • A flotta biztosítás szerződési feltételei minden gépjárműre azonosak így a biztosítás nyomon követhetőbb.
  • Flotta biztosítás keretein belül a szerződéses évforduló egy időbe esik valamint lehet akár az év eleje is!

éredemes-e felülvizsgáltatnom meglévő flotta biztosításomat?

Természetesen igen, hiszen semmi nem garantálja, hogy Ön a legkedvezőbb díjú szerződéssel rendelkezik, a díjmentes felülvizsgálatra pedig év közben is bármikor van lehetőség.

Miért nincsen flotta biztosítás online kalkulátor?

A csoportos gépjármű biztosítások díjszabása rugalmasan és egyedi módon történik, így azt egy kalkulátor keretein belül nem lehet megvalósítani. A díjszámítást ebben az esetben munkatársaink végzik el, Önnek ehhez csak egy ajánlatkérési igényt kell eljuttatnia felénk!

Díjmentesen kiválasztjuk Önnek a piac legolcsóbb gépjármű flotta Biztosítását! Ha pedig már van biztosítása, akkor GARANCIÁT VÁLLALUNK rá, hogy legalább 10%-kal olcsóbbra cseréljük! Töltse ki rövid űrlapunkat és 1 munkanapon belül jelentkezünk!

Személy
 

 

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kapcsolódó bejegyzések:

Gépjármű flottabiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Gépjármű flotta biztosítás kalkulátorunk segítségével Ön is tájékozódhat róla, hogy mennyivel kevesebbet kell fizetnie autói biztosítására, ha azokat ugyanannál a biztosító társaságnál egyetlen flottaként kezeli. Az online kalkuláció elindításához kérem töltse ki rövid űrlapunkat, és kollégáink az elküldéstől számítva 1 munkanapon belül fel fogják Önnel venni a kapcsolatot!


Hozzászólás (3)