A legjobb KGFB díjak!

A legkedvezőbb díj, online kedvezmény!
3 ügyfélnek a teljes éves díj ajándékba!
Káresemény esetén segítségnyújtás!
Minden kötésre 100%-os árgarancia!
Ingyenes évforduló emlékeztetés!

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Kötelező Biztosítás kalkulátor 2011

Utolsó módosítás: 2011.09.17.

Kötelező biztosítását az interneten lévő több tucat weboldal szinte bármelyikén megkötheti, hiszen a törvényeknek megfelelően mindegyik helyen közel azonos díjat fogkapnil. Az azonban már nem mindehol egyforma, hogy milyen többlet szolgáltatást kap KGFB szerződése mellé, és hogy egy esestleges kár bekövetkezése esetén milyen mértékű szakmai támogatást nyújt az adott alkusz cég Önnek.

KGFB kalkulátorunk segítségével Ön 12 biztosító kötelező biztosítás díjait hasonlíthatja össze néhány kattintással, és gépjármű biztosítási szerződést online meg is kötheti. Onnantól kezdve, hogy egyszer minket választott, a későbbi évfordulóváltási kötési folyamat már lényegesen leegyszerűsödik, hiszen a rendszer már eltárolta adatait! Önnek csak be kell jelentkeznie email címe és jelszava megadásával, és néhány kattintással kiválasztania az új biztosítót!

A rendszer pdf formátumban létrehozza a kitöltött ajánlati nyomtatványokat amelyeket Önnek a kinyomtatás után aláírva el kell juttatnia címünkre és ennyi!

Minden ügyfelünknek díjmentesen intézzük az előzmény biztosítása felmondását, illetve igény esetén értesítést is küldünk a szerződési évforduló előtt, hogy Önnek ezzel se kelljen foglalkoznia!

Ezen kívül egy esetleges kárrendezés során minden szakmai támogatást és segítségnyújtást megadunk, annak érdekében hogy az ügyintézés is olyan akadálymentesen menjen mint a szerződéskötés!

Ne feledje,hogy 2011-től már gördülő évforduló van, tehát nem az év végén van lehetősége a váltásra, hanem a szerződése szerinti évfordulókor,illetve, hogy idéntől az üzembentartó köteles a gépjárműre biztosítást kötni nem pedig a tulajdonos!

Számoljon ön is KGFB kalkulátorunkkal és kezdjen a legjobb ajánlattal!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kötelező Biztosítás kalkulátor 2011

Bakonyi Ádám
Üdvözletem! A kérdésem a következő lenne: ha egy összegben átutalással fizetem a kötelező biztosítást, hogyan tudom ezt igazolni a rendőrnek? Elég az átutalásról nyomtatni egy papírt, vagy valami más szükséges? Köszönöm!
Tisztelt Bakonyi Ádám Úr!
Alapvetően a KGFB már amegkötéstől számítva 60 napig anélkül is kockázatviselést ad, hogy a csekk be lenne fizetve, de a legbiztosabb ha az átutalási bizonylat + az ajánlat egy példánya is Önnél van,esetleg a zöldkártya is.
2012.10.25.

Deák Ferenc István

Kötelező Biztosítás kalkulátor 2011

Gál Mihály
T.Ügyintéző!
Mikor fog érkezni az első csekk?
Tisztelt Gál Mihály!
Az online megkötött KGFB szerződések halasztott díjfizetéssel történnek, ez pedig azt jelenti, hogy a szerződéskötés után legkésőbb 60 nappal meg kell érkeznie Önhöz az első díjas csekknek!
2011.08.26.

Deák Ferenc István

Kötelező Biztosítás kalkulátor 2011

Szilágyi Mária
Üdvözletem!
Ha az évfordulókór váltok kötelezőt, akkor pontosan mikortól él a szerződésem, úgy értve mivel tudom igazoni a rendőrnek, ha megállít? Köszönöm!
Tisztelt Szilágyi Mária!
A biztosítási törvény szerint, a KGFB szerződés kockázatviselése az ajánlat aláírásának pillanatától számítva már elkezdődik! Ezt egy esetleges igazoltatás esetén az aláírt ajánlattal általában elegendő igazolni, de az a biztos, hogyha a biztosítótól az elsődíjas csekk megérkezéséig kérünk egy külön erre szóló igazolást, így ezt már mindenki köteles elfogadni!
2011.08.05.

Deák Ferenc István

Kötelező Biztosítás kalkulátor 2011

Fekete Zsóka!
Tisztelt Deák Ferenc!
Online megkötöttem Önöknél a kötelezőmet, mi most a következő teendőm?
Tisztelt Fekete Zsóka!
Köszönjük, a kötést már látjuk rendszerünkben! A folyamat végén a rendszer megjelenítette Önnek az ajánlati nyomtaványokat, amelyeket kinyomtatva és aláírva kell postán eljuttatnia központi címünkre, amely a következő: Aquarius-Linked Kft, Budapest .1307, Pf.:29. Ezt mi legkésőbb másnap leadjuk a Biztosítóhoz és innentől kezdve Önnek már csak az első díjas csekket kell várnia! (A felmondási nyilatkozatot is kinyomtatja a rendszer, amelyet szintén mi juttajuk el a Biztosítóhoz!)
2011.08.03.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu