Mennyibe kerül havonta?

10 millió Ft-os ingatlan havi 1.000 Ft!
20 millió Ft-os ingatlan havi 2.200 Ft!
30 millió Ft-os ingatlan havi 3.750 Ft!
40 millió Ft-os ingatlan havi 4.900 Ft!
50 millió Ft-os  ingatlan 
havi 5.800 Ft!

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

lakásbiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.16.

Lakásbiztosítás kalkulátorunk segítségével 8 biztosító konkrét lakásbiztosítás tarifáit hasonlíthatja össze, és a szerződést online az otthonából is megkötheti. Most akár 40% kedvezménnyel köthet nálunk lakásbiztosítást, így mindenképpen érdemes meglévő szerződését is ingyenesen felülvizsgáltatnia!

Ügyfeleinknél ugyanis az esetek 70%-ban olcsóbbra tudjuk cserélnia a lakásbiztosítást, amely havi szinten több ezer éves szinten pedig akár több tízezer forintos megtakarítást is jelenthet Önnek!

A másik fontos dolog amiért érdekes lehet a lakásbiztosítás felülvizsgálata az a biztosítási összegek ellenőrzése. Ezek magadásánál ugyanis 3 féle hibával szoktunk találkozni:

  • túlbiztosítás: az üzletkötők a minél több jutalék reményében indokolatlanul magasra állították be a biztosítási összeget, a tényleges térítés azonban csak a reális értéken fog megtörténni, így a fizetendő díj egy része kidobott pénz!
  • alulbiztosítás: A fenti eset fordítottja, amikor a biztosítási összegek egy esetleges kár esetén nem nyúhtanak elégséges fedezetet a helyreállítási költségekre! (Tipikus példája a nem újjáépítési értéken hanem forgalmi értéken való bebiztosítás, azaz amikor nem azt nézik, hogy az adott dolog pótlása mennyibe kerülne, hanem a jelenlegi értékét tippelik meg.)
  • hiányos szerződés: Bizonyos ingóságok vagy lehetséges kockázatok nincsenek belefoglalva a szerződésbe, vagy a megkötés óta olyan változások történtek amelyek nem lettek a biztosító felé bejelentve.

Sajnos mindhárom hiba mindaddig titokban marad amíg egy esetleges káresemény be nem következik, akkor viszont már olyan súlyos és visszavonhatatlan kellemetlen meglepetések okozhatnak amelyekről jobb előre gondoskodni.

Vizsgáltassa felül lakásbiztosítását Ön is díjmentesen, annak érdekében, hogy szerződése ne csak remélt védelmet nyújtson Önnek!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

lakásbiztosítás kalkulátor

Radvánszkiné Stefán Mária
Jó estét !Szeretném kérdezni,hogy van lakásbisztósításunk de a férjem nevén van a ház de a bisztósítás az én nevemen van ez nem gond?
Tisztelt Radvánszkiné Stefán Mária!

A lakásbiztosítás az adott lakásra szól, ennek bárki lehet a szerződője, akár egy teljesen idegen ember is. Arra kell figyelni, hogy ne legyen több lakásbiztosítás egyszerre, mert úgyis csak egy fog téríteni. Illetve nem érdemes túl magas, illetve től alacsony összegre sem biztosítani az ingatlant, mert ebben az esezben arányosan kevesebbet fog étríteni a biztosító (Pro rata)

Tisztelettel:
Deák Ferenc István
2015.03.31.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Pocok
Tisztelt Deák Ferenc István! Sorházban bérlünk egy lakást (szerződéskötéskor a lakásra még nem volt biztosítás), akkor erre fel is hívtuk a tulajdonos figyelmét. (Mondtuk neki, kössön rá, mert mi albérlők nem fogjuk kifizetni, ha a mi hibánkon kívül a lakás megrongálódik pl. szomszéd mosógépe miatt átázik a fal, tetőzet egy vihar következtében sérül stb. ) Elméletileg kötött is ezt követően épületbiztosítást a tulajdonos. Mi az ingóságainkat szeretnénk bebiztosítani, azt viszont nem tudom, hogy ilyen esetben a tulajdonos "kihagyásával" saját névre köthetünk-e szerződést?Illetve az sem világos számomra, hogy abban az esetben, ha mégsem lenne épületbiztosítás, akkor külön az ingóság biztosítható lenne-e?Bizonyítani kell-e valamilyen formában, hogy van épületbiztosítás az ingóságbiztosítás megkötésénél?Amennyiben van épületbiztosítása, muszáj - e az ingóságbiztosítást annál a cégnél megkötni, ahol az épületet biztosították?(Ami miatt a biztosítást szeretnénk az a betöréses lopások gyakorisága a környéken, ezért a biztosítás előtt riasztót is beszereltetnénk.) Köszönöm válaszát!
Kedves Hoffmann Orsolya!
Ingóság biztosítást bárki köthet egy ingatlanra, azaz ebben az esetben Önöknek nem kell egyeztetniük a tulajjal erről. Külön ingóság is biztosítható, az épülettől függetlenül, és nem szükséges bizonytani az épületbiztosítás meglétét, mindössze az épület biztonsági fokát kell szerepeltetni az ajánlaton. Természetesen ez lehet másik Biztosítónál is!
2014.02.12.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Kontra Anna
Kedves Tanácsadó! A kérdésem házbiztosítással kapcsolatos. Lehet-e a tulajdonos tudta nélkül biztosítást kötni egy házra? Hogyha megköttetett a biztosítás, akkor kár esetén - abban az esetben, ha nem a tulajdonos kötötte és fizette a biztosítást - kinek jár a kártérítési összeg? Köszönettel: Kontra Anna
Kedves Kontra Anna!
Lakásbiztosítást bárki köthet egy ingatlanra, akinek érdekében áll annak védelme. A Biztosító a biztosítási összeget a szerződőnek utalja, azaz annak aki nevén a lakásbiztosítás van és aki a díjat fizette!
2013.02.03.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Kovács Zoltánné
Tisztelt Deák úr ! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy 20 ezer ft érö csónakunk,és hozzá egy motor , ez a két dolog két külömbözö helyen voltak elhelyezve , tanyánkat feltörték a csónak motort ellopták a biztositó nem fizet mivel nem volt a csónakra biztositásunk. A motort most vettük a nyáron igazándiból csak kipróbáltuk tehát jogossan járt e el a biztosító ?
Tisztelt Kovács Zoltánné!
A leszerelt csónak motor, amelyet a tanyán tároltak nem a hajóbiztosítás, hanem a lakásbiztósítás ingóság kockázati körébe tartozik. Amennyiben az nem volt feltüntetve a lakásbiztosítás ingóság részlegében, akkor valószínűleg jogosan járt el a Biztosító!
2012.12.01.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Nagy Roland
Üdvözletem!
A kérdésem az lenne, hogy társas házas albérlet esetén kinek kell fizetnie a lakásbiztosítást?
Tisztelt nagy Roland!
Ez összetett kérdés. Társas házaknak szokott lenni társasházas lakásbiztosításuk minden lakásra, ezt a közös képviselőtől tudja megkérdezni. Ha van akkor elég az ingóságokat biztosítani, ha nincsen akkor az ingatlan önre eső részét is. Legtöbb esetben ezt a bérlő szokta vállalni, de meg kell nézni az albérleti szerződést, hogy van-e erre vonatkozó pont!
2011.09.10.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Laki Krisztina
T. Ügyintéző!
Érdeklődnék, hogy lakásbiztosítás keretében háziállatokat is be lehet-e biztosítani? (kutya, cica)
Köszönöm!
Tisztelt Laki Krisztina!
Néhány biztosító esetében a lakásbiztosítási szerződésbe a háziállatokat is meg lehet említeni, bizonyos kereteken belül, azonban ha teljes körű védelmet szeretne kedvenceinek, arra létezegy egy különálló ún. kisállat biztosítás! Erről az e-mail címére küldtünk Önnek egy bővebb tájékoztatást!
2011.09.06.

Deák Ferenc István

lakásbiztosítás kalkulátor

Király Henrik
Azt szeretném kérdezni, hogy a lakásbiztosítást mikor lehet felmondani? bármikor? Köszönöm!
Tisztelt Király Henrik!
Lakásbiztosítási szerződése felmondására vagy váltására az évfordulón van lehetősége, az évforduló előtt legalább 30 nappal írásos kérelem benyújtása mellett. Ezen kívül megszűnhet a szerződés érdekmúlással,amelyet szintén írásban kell igazolni valamint díjnemfizetéssel is ami legalább 3 hónapos fizetési hiány esetén lép fel!
2011.08.19.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu