IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

munkanélküliség biztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.16.

A munkanélküliség biztosítás kalkulátorral Ön is néhány kattintással meggyőződhet róla, hogy milyen olcsón juthat hozzá egy teljes körű biztonsághoz! A jövedelem kiesés biztosítás egy esetleges munkahely elvesztés, vagy keresőképtelenség esetén az összes felmerülő költségre 9 hónapon keresztüli fedezetet nyújt!

2011-ben a fizetett betegszabadság 15 napig a napi bér 70%-a, a 16. naptól pedig a munkavállaló táppénzre jogosult, amelynek mértéke a bejelentett jövedelem 50 vagy 60%-a, de legfeljebb 5.200 Ft / nap!

A munkanélküli segély (álláskeresési járadék) összege pedig az első legfeljebb 91 napig tartó időszakban az átlagjövedelem 60%-a, az ezt követő  szakaszban pedig a minimálbér 60%-a, és maximum 179 napig jár! Ez azt jelenti, hogy egy elbocsáatott munkavállaló aki átlag nettó 120.000 ft-ra volt bejelentve legjobb esetben is csak 72.000 ft-ot kap az első három hónapban, az ezt követő hónapokban pedig mindössze havi 46.800 ft-ból kell gazdálkodnia!

A fenti két példából látszik, hogy akár baleset akár elbocsátás miatt válunk munkaképtelenné, a következő munkába állásig a pénzügyi helyzetünk igencsak kilátástalannál válik!

Szerencsére a munkanélküliségi biztosítással már havi 1.490 Ft-ból elérhető egy olyan anyagi támogatás amelyet a munkanélküliségi segélyen és a  táppénzen FELÜL kapunk meg, és amely így könnyebben átvészelhetővé teszi az álláskeresés / gyógyulás időszakát!

Munkanélküliségi kalkultárounkkal Ön is kiszámolhatja, hogy átlagjövedelméhez mérten mekkora a maximális támogatás amelyet igénybe vehet, illetve a kalkulátor az ehhez tartozó havi díjat is kiszámolja Önnek!

Jövedelem kiesés biztosítási szerződését a kalkuláció után néhány kattintással online is megkötheti, de ha bizonytalan vagy nem kíván ezzel foglalkozni akkor díjmentesen kérheti munkatársaink segítségét is!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Start számla mire költhető?


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  munkanélküliség biztosítás kalkulátor

  Kun Piroska
  Tegye fel kérdését...Tisztelt Tanácsadó! Érdeklődni szeretnék,hogy ha én mondok fel a munkahelyemen,akkor is jár a térítés? Köszönöm
  Tisztelt Kun Piroska!

  A munkanélküliség biztosítás csak akkor fizet, ha elveszíti az állását. Ami azt jelenti, hogy közös megegyezés, illetve az Ön felmondása esetén már nem.
  2014.11.13.

  Deák Ferenc István

  munkanélküliség biztosítás kalkulátor

  Anikó
  Tisztelt Hölgyem/Uram! Kérdésem az lenne, hogy jár-e munkanélküli járadék abban az esetben, ha fegyelmivel küldenek el? Minden más feltételnek megfelelek, nem voltam táppénzen , meg van a 365 napom, stb. Az intézetvezető főnővér olyan hangon ordított velem több ember előtt, ami számomra megalázó volt,(nem a munkával összefüggésben) mire annyit mondtam, hogy ezt a hangot akkor sem engedheti meg magának, ha ő az intézetvezető főnővér. Erre ő közölte, hogy ezért fegyelmit kapok. Várom a válaszát! Előre is köszönöm! Anikó
  Tisztelt Anikó!
  Bár ez nem pénzügyi, hanem munkajogi kérdés de véleményem szerint fegyelmi esetén is igényelhet járadékot, csak talán bizonyos idő eltelte után. Azt hiszem talán az első 90 nap van kizárva.
  2013.03.11.

  Deák Ferenc István

  munkanélküliség biztosítás kalkulátor

  Ancsa
  Tisztelt tanácsadó! Az után szeretnék érdeklődni, hogy ez a biztosítás megköthető -e akkor is, ha 2010. októberétől 2011 februárjáig tápénzen voltam gerincsérvműtét miatt, azonban 2004 augusztusától ugyanazon a munkaheleyen dolgozom. Táppénz után is ugyanoda mentem vissza, az állásom 2005 -től határozatlan idejü. Az egészségügyben dolgozom.
  Kedves Ancsa!
  A munkanélküliségi biztosítás pontos feltétele:
  "Nem voltam az elmúlt 3 évben 30 napot meghaladó betegségből adódó, illetve 60 napot meghaladó balesetből adódó betegállományban"
  5 hónapos műtéti távollét így sajnos nem fér bele.
  2013.02.06.

  Deák Ferenc István

  munkanélküliség biztosítás kalkulátor

  Balogh Csaba
  T.Cím! Azt akarom megtudni, hogy az őstermelői igazolvány megléte kizáró ok e munkanélküliségi biztosítás megkötésében? Tisztelettel: B.CSaba
  Tisztelt Balogh Csaba!
  Munkanélküliségi biztosítást kizárólag alkalmazotti státuszban lévő legalább heti 40 órás munkaviszonyú és minimum 1 éve fenn álló határozatlan munkaviszonyú szerződő köthet, az őstermelők így ki vannak zárva.
  2013.02.05.

  Deák Ferenc István

  munkanélküliség biztosítás kalkulátor

  V..Márta
  Jelenleg gyesen vagyok, ami májusban fog lejárni de a mumkáltatom ( maszek) nem fog vissza venni. ilyen esetben jár a biztositás? Válaszát elöre is köszönöm. 2 éve dolgozom a cégnél.
  Kedves V. Márta!
  A munkanélküliség biztosítás KIZÁRÓ feltéelei között szerepel a GYES is, így ebben az esetben Ön nem jogosult a szerződéskötésre!
  "Jelenleg nem részesülök GYED, GYES, GYET és TGYÁS támogatásban."
  2011.11.10.

  Deák Ferenc István

  munkanélküliség biztosítás kalkulátor

  Szederkényi Péter
  Tisztelt Deák Ferenc István!
  Azt szeretném kérdezni, hogy a munkanélküliség biztosítás ugye csak rendes felmondás esetén fizet? Mit lehet tenni, akkor hogy ha a munkáltató csak közös megegyezéssel tud felmondatni?
  Kedves Szederkényi Péter!
  Mint a nevében is benne van a "rendes felmondás" az elbocsátás alap esete. Ez az amikor a munkáltató írásos közlés és indoklás valamint végkielégítés mellett felszólítja a munkavállalót a felmondásra. Ettől jogilag csak két esetben lehet eltérni: Az egyik a rendkívüli vagy fegyelmivel történő felmondás ehhez azonban mindenképpen bizonyítható munkavállalói hiba kell (ittasság, kábítószer, súlyos mulasztás). A másik eset a közös megegyezés amelyet akkor szoktak eszközölni a munkáltatók amikor szeretnék megúszni a végkielégítés kifizetését. De mint ahogy ennek is benne van a nevében, csak mindkét fél beleegyezése esetén jelenthet megoldást. A tanácsunk tehát, hogy egyszerűen ne írja alá a közös megegyezéssel történú felmondást, így a főnöke kénytelen rendes felmondással elbocsátani Önt! 
  2011.09.14.

  Deák Ferenc István

  munkanélküliség biztosítás kalkulátor

  Molnár Ádám
  Kedves Ferenc!
  Egy esetleges felmondás esetén mit kell tennem, hogy kapjam a pénzt? Köszönöm!
  Kedves Ádám!
  Munkanélküliség esetén a 180 napos, keresőképtelenség esetén pedig a 30 napos várakozási időt követően kell a kárbejlenetési nyomtaványokat illetve a munkanélküliséget igazoló dokumentumokat benyújtani a biztosítónak, aki ezek feldolgozása után nem sokkal megkezdi a szolgáltatási összegek havi kifizetését!
  2011.09.07.

  Deák Ferenc István

  munkanélküliség biztosítás kalkulátor

  Mogyorósi Tibor
  T. Aquarius-Linked Kft!
  Mi van abban az esetben ha a munkanélküliség biztosítás fizetése alatt 3 hónap múlva kapok munkát? A maradék 6 hónapot is kifizetik?
  Kedves Mogyorós Tibor!
  A munkanélküliségi biztosítás szolgáltatása az újbóli munkába állás napjával, tehát az Ön esetében 3 hónap után megszűnik.A tört hónapra természetesen napi szintű biztosítási díj kerül kifizetésre. Innentől kedzve újra pedig kezdődik a várakozási idő és ennek letelte után a szerződés a következő képpen alakul: Ha a következő rendes felmondása esetén az új munkaviszonya nem nem áll fenn 12 hónapja, akkor a munkával töltött hónapokat a biztosítási összeg időszakos szüneteltetésének tekintik és a támogatás már csak a maradék 6 hónapra jár! Ha az új munkaviszonya pedig már legalább 12 hónapja fenn áll, akkor új biztosítási esemény kezdődik a maximális összegekkel és hónapokkal! 
  2011.08.11.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu