Mennyibe kerül havonta?

50.000 Ft  8 hónapig, havi 1.788 Ft-ért!
100.000 Ft 8 hónapig, havi 3.576 Ft-ért!
150.000 Ft 8 hónapig, havi 5.364 Ft-ért!
210.000 Ft 8 hónapig, havi  7.507 Ft-ért!
250.000 Ft 8 hónapig, havi 8.938 Ft
-ért!

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!Munkanélküliség biztosítás

Utolsó frissítés: 2017-03-28

Munkanélküliség biztosításA jövedelem kiesési / munkanélküliség biztosításrólÖn belegondolt már abba, hogy mi lenne ha elveszítené a munkahelyét?Anyagi biztonság havi néhány ezer forintból a munkanélküliség biztosítás segítségével!Munkanélküliség biztosítás kalkulátorA munkanélküliség biztosítás feltételeiA munkanélküliség biztosítás jellemzőiMitől függ a biztosítási összeg?Mikortól él a biztosítás, azaz van-e várakozási idő?Milyen dokumentumok szükségesek a szerződéskötéshez?

 

A munkanélküliség biztosításról

Munkanélküliség biztosítás tipp

A táppénzen felül!

A munkanélküliség biztosítás a kifizetett összeget az állam által biztosított táppénzen és munkanélküliségi segélyen felül fizeti, ráadásul az összeg bármire szabadon elkölthető!

A jövedelem kiesési vagy munkanélküliség biztosítás az életbiztosítás mellett a másik fontos védelmi eleme a napi megélhetéshez szükséges rendszeres jövedelem bebiztosításának. Magyarországon még sajnos nagyon kevesek által ismert ez a biztosítási típus, de Nyugat Európában már régóta elterjedt ez a fajta előgondoskodás.

Gondoljunk bele, hogy ha a válság kitörése előtt hazánkban csak minden századik ember rendelkezett volna jövedelem kiesési biztosítással, hány ezer ember élte volna meg könnyebben a tömeges elbocsátásokat?

Ma Magyarországon közel 13%-os a munkanélküliségi ráta, a regisztrált munkanélküliek csaknem fele legalább egy éve keres állást, a munkanélküliség átlagos időtartama pedig több mint tizenhat hónap!

ön belegondolt már abba, hogy mi lenne ha elveszítené a munkahelyét?

Az állás elvesztésével sajnálatos módon a családi kiadások nem csökkenek le arányosan, sőt akár meg is nőhetnek! Több embernek kell kevesebb pénzből gazdálkodni, a hitel(ek)nek pedig nem lehet azt mondani, hogy várjanak addig a törlesztéssel, amíg munkát találunk. Az álláskeresés a statisztikák alapján akár egy évig is eltarthat, az erre az időszakra kieső jövedelmet pedig valamiből pótolni kell!

2016-ban a munkanélküli segély (álláskeresési járadék) összege az az első legfeljebb 91 napig tartó időszakban az átlagjövedelem 60%-a, az ezt követő szakaszban pedig a minimálbér 60%-a, maximum 179 napig! Ez azt jelenti, hogy egy elbocsáatott munkavállaló, aki átlag nettó 120.000 Ft-ra volt bejelentve legjobb esetben is csak 72.000 Ft-ot kap az első három hónapban, az ezt követő hónapokban pedig mindössze havi 46.800 Ft-ból kell gazdálkodnia!

anyagi biztonság havi néhány ezer forintból a munkanélküliség biztosítás segítségével!

Munkanélküliség biztosításA munkanélküliség biztosítás a munkahely elvesztésére és munkaképtelenség esetére nyújt 8 hónapon keresztül havi szintű támogatást, így könnyítve meg az álláskeresési időszakot. A havi támogatás mértékét ön szabja meg a szerzőéskötéskor, az egyetlen kitétel, hogy a havi fizetendő összeg munkanélküliség esetén nem haladhatja meg a nettó jövedelmének 70%-át.

Már havi néhány ezer forintból elérhető egy olyan komplex segítség, amely nem csak a munkahely elvesztése esetén, de bármely más önhibánkon kívül eső okból fellépő keresőképtelenség esetén is kellő támogatást nyújt. A munkanélküliségi támogatás mértéke a havi átlagbértől függően 50.000 - 250.000 Ft-ig terjedhet, és 8 hónapig folyamatosan jár.

A szolgáltatás emellett tartalmaz 1.000.000 - 5.000.000 Ft-ig terjedő egyszeri haláleseti illetve rokkantsági támogatást illetve szintén havi szintű keresőképtelenségi támogatást 25.000 - 125.000 Ft-ig terjedően maximum 8 hónapra!

Így együttesen a táppénz vagy munkanélküli segély kiegészítve a munkanélküliség biztosítás szolgáltatási összegével már kielégítő fedezetet nyújtanak a munkakereséssel töltött időszakra!

munkanélküliség biztosítás KALKULÁTOR

Az oldal jobb oldalán található munkanélküliség biztosítás kalkulátor segítségével másodpercek alatt kiszámíthatja, hogy mennyibe kerül havonta ez a teljes körű munkanélküliségi védelem, és a szerződést is online megkötheti!

a munkanélküliség biztosítás feltételei

 • A felmondás rendes felmondás keretében történt.
 • A munkavállaló legalább 22, de legfeljebb 55 éves.
 • Legalább 1 éve folyamatos, minimum heti 30 órás alkalmazásban álló, határozatlan idejű munkaviszony olyan munkáltatónál, amely Magyarországon van bejegyezve.
 • A munkahely nem áll a munkavállaló közeli hozzátartozójának a tulajdonában, vagy az irányítása alatt, illetve nem jelentett be alkalmazotti létszámcsökkentést.
 • A munkavállaló jelenleg nem áll felmondás vagy próbaidő alatt, nem részesül anyasági támogatásban és nem nyugdíjas.
 • Ezen kívül az elmúlt 3 évben egyszer sem volt regisztrált munkanélküli, nem volt balesetből adódó betegállományban több mint 60 napig és betegségből adódó betegállományban több mint 30 napig.
 • Végül nem rendelkezik maradandó egészségkárosodással vagy krónikus betegséggel, amellyel kapcsolatban az elmúlt 1 évben gyógyászati vagy orvosi kezelést kapott, illetve orvosi vizsgálat alá helyezték.

a munkanélküliség biztosítás jellemzői

Munkanélküliség biztosítás

 • Teljes körű védelem munkanélküliség- illetve keresőképtelenség esetén!
 • Már akár havi 1.788 Ft-tól megköthető!
 • 15 csomagból választhat a biztosítási összegek nagyságának és a nettó átlagjövedelmének megfelelően.
 • Munkanélküliségi támogatás: Amennyiben önhibáján kívül megszűnik munkaviszonya, a munkanélküliség biztosítás 50 000 Ft és 250 000 Ft közötti rendszeres havi juttatásban részesíti maximum a az utolsó 3 havi átlag nettó jövedelme 70%-áig!
 • Keresőképtelenségi támogatás: Amennyiben egy váratlan betegség következtében Ön keresőképtelen állományba kerül, a biztosítás 25 000 Ft és 125 000 Ft közötti rendszeres havi juttatásban részesíti akár 8 hónapig.
 • Baleseti rokkantsági-, maradandó egészségkárosodási támogatás: Amennyiben Ön egy szerencsétlen baleset folytán 50% mértéket elérő vagy meghaladó maradandó egészségkárosodást szenved, a jövedelemkiesés biztosítás egy egyszeri 1 millió Ft és 5 millió Ft közötti juttatásban részesíti.
 • Baleseti halál támogatás: Amennyiben Ön egy szerencsétlen baleset folytán életét veszti, a biztosítás egy egyszeri 1 millió Ft és 5 millió Ft közötti juttatásban részesíti családját vagy az Ön által megjelölt kedvezményezetteket.
 • Fontos tudni, hogy a munkanélküliség biztosítás 180 nap várakozási időt is tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha Ön a várakozási idő alatt veszíti el állását, akkor a bbztosító nem szolgáltat!

mitől függ a biztosítási összeg?

A munkanélküliség biztosítás megkötésénél, Ön választja ki a munkanélküliség esetére szóló havi kifizetés összegét, amely nem lehet nagyobb, mint a nettó jövedelmének a 70%-a (a szerzôdéskötést megelôzô utolsó három bérpapír alapján). A legkisebb választható összeg havi 50 ezer forint, míg a legnagyobb összeg havi 250 ezer forint lehet. A keresôképtelenség esetére szóló havi kifizetés mindig ennek a fele, a baleseti maradandó egészségkárosodás és a baleseti halál esetére szóló havi kifizetés pedig ennek a hússzorosa.

mikortól él a biztosítás, azaz van-e várakozási idő?

A Biztosító kockázatviselése az ajánlat aláírásától számítva munkanélküliség esetén 180 napos, meresôképtelenség esetén 30 napos várakozási idô után veszi kezdetét. A baleseti halál, illetve baleseti maradandó egészségkárosodás esetén nincsen várakozási idô.

Milyen dokumentumok szükségesek a szerződéskötéshez?

A munkanélküliség biztosítás megkötéséhez, az ajánlati dokumentumokon kvíül szükséges a legmagasabb végzettséget igazoló okirat illetve az utolsó 3 havi bérjegyzék.

Munkanélküliség Biztosítását akár otthonról is kiszámolhatja és megkötheti online, az alábbi linkre kattintva: Munanélküliség Biztosítás Online Díjszámítás és Szerződéskötés!

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kapcsolódó bejegyzések:

Start számla mire költhető?

Utolsó módosítás: 2013.01.29.

Gyermeke, a Start számla megtakarításához legkorábban 18 évesen férhet hozzá, és az összegyűlt összeget az életkezdési törvényben meghatározott célokra fordíthatja.


Hozzászólás (0)

munkanélküliség biztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.16.

A munkanélküliség biztosítás kalkulátorral Ön is néhány kattintással meggyőződhet róla, hogy milyen olcsón juthat hozzá egy teljes körű biztonsághoz! A jövedelem kiesés biztosítás egy esetleges munkahely elvesztés, vagy keresőképtelenség esetén az összes felmerölő költségre 9 hónapon keresztül fedezetet nyújt!


Hozzászólás (8)