A szállítmánybiztosítás:

Kiegészíthető felelősségbitosítással is
Harmadik személy okozta kárt is térít
Elemi károk és lopás elleni védettség

A ki- és berakodás is bebiztosítható
Biztosítja a cége import / export-ját

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Szállítmánybiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Szállítmánybiztosítás kalkulátorunk segít Önnek, hogy megtudja mekkora díjjal köthető szállítmánybiztosítás, ha a piacon elérhető legkedvezőbb ajánlatot választja. Az alábbi linkre kattintva, néhány fontosabb adat megadás következik, amelyek után kollégáink már személyre szabott szállítmánybiztosítási ajánlattal tudják megkeresni Önt!

A legfontosabb tévhit a szállítmánybiztosítások létjogosultságával kapcsolatos, ugyanis sokan azt hiszik, hogy a fuvarozói felelősségbiztosítás amely a legtöbb szállítónak van, majd kár esetén mindent megtérít. Ez azonban súlyos tévedés, mert ezek a biztosítások kizárlólag a sofőr hibájából okozott károkat térítik meg, az esetleges balesetből, időjárási viszontagságokból vagy rablásokból eredő károkat nem! Ezekre azonban szerencsére egy szállítmánybiztosítás teljes körű fedezetet nyújt!

Szállítmánybiztosítás köthető egyetlen transzpotra is, de akár az egész éves volumen is bebiztosítható egyetlen szerződés keretében, külföldre és belföldre egyaránt. Az összes alap elemi kockázaton kívül (vihar, földrengés, eső, tűz) a lopás és a be- valamint a kirakodás biztosítása is modulárisan belefoglalható a szerződésbe!

A nemzetközi szállítmánybiztosítás feltételei a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott biztosítási feltételekhez (ICC - Institute Cargo Clauses) hasonló fedezeti tartalommal jöhetnek létre az ott alkalmazott fedezetekkel: All risks, WA vagy WPA fedezet, illetve FPA fedezet.

A szállítmánybiztosításokkal kapcsolatos bővebb információkért illetve a szállítmánybiztosítás online kalkulátor elindításért kérje Ön is díjmentes ajánlatunkat az alábbi linkre kattintva:

Elindítom a szállítmánybiztosítás kalkulátort!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Szállítmánybiztosítás kalkulátor

Széles Boglárka
Kedves Ferenc!
Azt szeretném kérdezni, hogy eddig a Generalinál volt a cégünk szállítmánybiztosítása de sajnos idén elköltözik a cég nagyon nagy átalakulások vannak folyamatban. Mivel ezt gondolom úgyis jeleznem kellene a biztosító felé, gondoltam, hogy egyúttal bekérek több ajánlatot is! Milyen adatokra van szükségük az ajánlatkészítéshez? Köszönettel: Széles Boglárka
Kedves Széles Boglárka!
Kezdésnek elég, ha kitölti ajánlatkérőnket, ez csupán 2 percet vesz igénybe és ez alapján kollégáink már fel tudják venni Önnel a kapcsolatot a további teendőket illetően!
2011.08.26.

Deák Ferenc István

Szállítmánybiztosítás kalkulátor

Herendi Gábor
Tisztelt Deák Ferenc István!
Mi a véleménye a vállalati vagyonbiztosításban foglalt szállítmány biztosításokról? Köszönöm!
Tisztelt Herendi Gábor!
A vállalati vagyonbiztosításokba foglalt szállítmánybiztosítási modul, a normál ügyféligények kielégítésére abszolut megfelel, azonban ha gyakoribb volumenű szállításról, egyedi rakományról, csomagolásról vagy speciális elvárásokról beszélünk akkor mindenképpen érdemes ezt önálló szállítmánybiztosítás keretein belül megvalósítani!
2011.08.06.

Deák Ferenc István

Szállítmánybiztosítás kalkulátor

Nagy Lajos
Üdvözletem!
Mi a véleményük az Union szállítmánybiztosításáról? Köszönöm!
Tisztelt Nagy Lajos Úr!
Amennyiben a szerződés a cég igényeinek megfelelően, reális adatokkal és biztosítási összegekkel valamint minden lehetséges kockázatra kiterjedően van megkötve, akkor sznte bármelyik biztosító szállítmánybiztosítása megfelelő lehet! A tényleges különbséget a fizetendő díj, valamint a kárrendezés minősége határozza meg. Több ügyfelünk rendelkezik UNION-os szerződéssel és eddig még mindenki meg volt elégedve vele!
2011.07.11.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu