Mennyibe kerül?

10 fős csoport Európába 1 hét 22.000 Ft
3 tagú család tengerentúl 1 hét 8.400 Ft
1 egyéni utazó Európába 2 hét 4.125 Ft
3 tagú család Európába 1 hét 4.800 Ft
1 fő utazó tengerentúl 2 hét 6.000 Ft


Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

utasbiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.17.

Utasbiztosítás kalkulátorunkkal Ön is, kiszámíthatja utasbiztosításának díját és online meg is kötheti a szerződést! A utasbiztosítás már személyenként néhány ezer forintnól megköthető, azonban olyan teljes körű védelmet nyújt Önnek és családjának, amely minden esetleges kockázatra és azok mellékköltségére kiterjed!

A közhiedelemmel ellentétben külföldön ugyanis a TAJ kártya csak a sürgősségi ellátásokra jogosít, és azokat is csak nagyon kis mértékben téríti meg, ráadásul csak a kifizetésük után, így aki csak erre alapoz, azt érhetik kellemetlen meglepetések!

A bankkártyába foglalt utasbiztosításokkal szintén ugyanez a helyzet, mert alegtöbb esetben azok csak néhány száz ezer forintos térítési összegeket tartalmaznak ami egy esetleges baleset esetén csak a költségek töredékére elég!

Érdemes az utazás előtt legalább 5 munkanappal az utasbiztosítást megkötni, hogy a rendszer által generált és kinyomtatott ajánlati dokumentumokat még legyen időnk leadni a biztosítónak és a csekket is időben be tudjuk fizetni!

Onnantól kezdve, hogy egyszer minket választott a később esedékes utak bebiztosítása már néhány kattintással megtörténhet, hiszen a rendszerünk tárolja az Ön adatait, és email cím valamint jelszó alapján be tudja azonosítani Önt!

Próbálja ki Ön is utasbiztosítás kalkulátorunkat és kezdjen a legjobb ajánlattal!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

utasbiztosítás kalkulátor

Komlói Erik
Üvözletem!
Hazaérkezés után kell valamit bejelentenema biztosító felé, ha külföldön 1 hetet voltam kórházban vagy ők mindenről automatikusan tudni fognak? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Komlói Erik!
Természetesen a hazaérkezés után kárbejelentési kötelezettségünk van a Biztosító felé, amelyet legegyszerűbben írásban tehetünk meg! A levélhez csatoljunk minden fontos dokumentumot, különös tekintettel az alábbiakra: biztosítási kötvény, orvosi igazolások, rendőrségi jegyzőkönyvek és orvosi valamint gyógyszer számlák.
2011.10.27.

Deák Ferenc István

utasbiztosítás kalkulátor

Nagy Emília
Tisztelt Deák Ferenc István Úr!
Kötöttem Önöknél utasbiztosítást! Megvannak a pdf nyomtatványok kitöltöttem és alá is írtam! Mi a teendőm most? Köszönöm!
Tisztelt Nagy Emília!
A nyomtatványokat központi címünkre postán el kell juttatnia, mi pedig már postára is adtuk a csekket Önnek, amelyről befizetés után elegendő nekünk egy másolat e-mailben! Címünk: Aquarius-Linked Kft, Budapest, 1037. Pf.:29
2011.10.12.

Deák Ferenc István

utasbiztosítás kalkulátor

Elekes Péter
Kedves Deák Ferenc István!
Csak biztosra szeretnék menni: utasbiztosítás esetén mi a teendőm, ha esetleg baj történik? Köszönöm!
Kedves Elekes Péter!
Ebben az esetben a biztosítási kötvényen szereplő asszisztencia szolgálatot kell haladéktalanul felhívnia, és a baleset körülményeit bejelentenie! Az asszisztencia szolgálat minden biztosító esetében 0-24 óráig és magyar nyelven hívható! Mindenképpen ezzel kezdje az intézkedést, mert a Biztosítók csak így fogják tudni az összes költségét kifizetni!
2011.09.10.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu