Mennyibe kerül?

10 fős csoport Európába 1 hét 22.000 Ft
3 tagú család tengerentúl 1 hét 8.400 Ft
1 egyéni utazó Európába 2 hét 4.125 Ft
3 tagú család Európába 1 hét 4.800 Ft
1 fő utazó tengerentúl 2 hét 6.000 Ft


Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

utasbiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.17.

Utasbiztosítás kalkulátorunkkal Ön is, kiszámíthatja utasbiztosításának díját és online meg is kötheti a szerződést! A utasbiztosítás már személyenként néhány ezer forintnól megköthető, azonban olyan teljes körű védelmet nyújt Önnek és családjának, amely minden esetleges kockázatra és azok mellékköltségére kiterjed!

A közhiedelemmel ellentétben külföldön ugyanis a TAJ kártya csak a sürgősségi ellátásokra jogosít, és azokat is csak nagyon kis mértékben téríti meg, ráadásul csak a kifizetésük után, így aki csak erre alapoz, azt érhetik kellemetlen meglepetések!

A bankkártyába foglalt utasbiztosításokkal szintén ugyanez a helyzet, mert alegtöbb esetben azok csak néhány száz ezer forintos térítési összegeket tartalmaznak ami egy esetleges baleset esetén csak a költségek töredékére elég!

Érdemes az utazás előtt legalább 5 munkanappal az utasbiztosítást megkötni, hogy a rendszer által generált és kinyomtatott ajánlati dokumentumokat még legyen időnk leadni a biztosítónak és a csekket is időben be tudjuk fizetni!

Onnantól kezdve, hogy egyszer minket választott a később esedékes utak bebiztosítása már néhány kattintással megtörténhet, hiszen a rendszerünk tárolja az Ön adatait, és email cím valamint jelszó alapján be tudja azonosítani Önt!

Próbálja ki Ön is utasbiztosítás kalkulátorunkat és kezdjen a legjobb ajánlattal!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

utasbiztosítás kalkulátor

Komlói Erik
Üvözletem!
Hazaérkezés után kell valamit bejelentenema biztosító felé, ha külföldön 1 hetet voltam kórházban vagy ők mindenről automatikusan tudni fognak? Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelt Komlói Erik!
Természetesen a hazaérkezés után kárbejelentési kötelezettségünk van a Biztosító felé, amelyet legegyszerűbben írásban tehetünk meg! A levélhez csatoljunk minden fontos dokumentumot, különös tekintettel az alábbiakra: biztosítási kötvény, orvosi igazolások, rendőrségi jegyzőkönyvek és orvosi valamint gyógyszer számlák.
2011.10.27.

Deák Ferenc István

utasbiztosítás kalkulátor

Nagy Emília
Tisztelt Deák Ferenc István Úr!
Kötöttem Önöknél utasbiztosítást! Megvannak a pdf nyomtatványok kitöltöttem és alá is írtam! Mi a teendőm most? Köszönöm!
Tisztelt Nagy Emília!
A nyomtatványokat központi címünkre postán el kell juttatnia, mi pedig már postára is adtuk a csekket Önnek, amelyről befizetés után elegendő nekünk egy másolat e-mailben! Címünk: Aquarius-Linked Kft, Budapest, 1037. Pf.:29
2011.10.12.

Deák Ferenc István

utasbiztosítás kalkulátor

Elekes Péter
Kedves Deák Ferenc István!
Csak biztosra szeretnék menni: utasbiztosítás esetén mi a teendőm, ha esetleg baj történik? Köszönöm!
Kedves Elekes Péter!
Ebben az esetben a biztosítási kötvényen szereplő asszisztencia szolgálatot kell haladéktalanul felhívnia, és a baleset körülményeit bejelentenie! Az asszisztencia szolgálat minden biztosító esetében 0-24 óráig és magyar nyelven hívható! Mindenképpen ezzel kezdje az intézkedést, mert a Biztosítók csak így fogják tudni az összes költségét kifizetni!
2011.09.10.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu