Bebiztosítaná:

Ingatlanjait, gépeit, raktárkészletét?
Zavartalan termelési tevékenységét?
Munkavállalói munkatevékenységét?
Árui, alkalmazottai szállítmányozását?
Elemi károkat és a betöréses lopást?Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Vállalati vagyonbiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Vállalati vagyonbiztosítás kalkulátorunk segítségével Ön is néhány kattintással kiszámíthatja, hogy mennyibe kerülne cégének  és tevékenységének teljes körű védelme, valamint a szerződést is online,az internet segítségével megkötheti! A rendszerünk a szerződéskötéshez szükséges összes ajánlati nyomtatványt elkészíti és feltölti az Ön adataival, amelyeket Önnek már csak aláírva el kell juttatnia címünkre, minden mást pedig mi intézünk!

Vállalati vagyonbiztosítás keretein belül ingatlanjait, ingóságait és raktárkészletét megóvhatja az összes elemi kártól, valamint a betöréses lopástól és rongálástól! Ezen felül a személy- és felelősségbiztosítási modulok segítségével a dolgozókkal kapcsolatos minden nemű szakmai tévedés, mulasztás, betegség vagy baleset okozta anyagi kár térítésére is garanciát kap!

Bebiztosítható ezen kívül a készpénz védelme, az áramszünet, a termelés kiesés- vagy géptörés időszaka és az ez idő alatt bekövetkező bevétel kiesés, valamint a szállított áruk biztonsága is!

Amennyiben Ön már rendelkezik vagyonbiztosítással, akkor azt évente legalább egyszer érdemes felülvizsgáltatnia, mert a folyamatosan csökkenő biztosítási díjak miatt könnyen előfordulhat, hogy Ön is többet fizet a kelleténél.

Vegye igénybe díjmentes kalkulátorunkat és számolja ki Ön is, hogy mennyibe kerülne cégének a teljes körű védelem. Kisebb vállakozások és egyszerűbb elvárások esetén a szerződést akár az interneten is megkötheti, azonban ha nagy dolgozói létszámú és tőkeerős cége, vagy egyedi igényei vannak akkor mindenképpen forduljon kollégáinkhoz akik díjmentesen állnak a rendelkezésére!

Kérje ajánlatunkat vállalati vagyonbiztosításra és kezdjen rögtön a legjobb ajánlattal!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Vállalkozói vagyonbiztosítás: Találja meg a legjobbat!


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Vállalati vagyonbiztosítás kalkulátor

  Andrássy Antal
  Tisztelt Deák Úr!
  12 főt foglalkoztató irodacikkeket gyártó cégem van. Nem tudom, hogy egy ekkora céggel még meg tudom-e köti online a szerződést! Köszönettel: Andrássy Antal
  Tisztelt Andrássy Antal Úr!
  Valószínűleg az Ön cége még nem olyan nagy (bár az árbevételt nem ismerem), hogy a vállalati vagyonbiztosítást ne tudná online megkötni, de ha igényli munkatársaink díjmentesen is segíthetnek a megfelelő ajánlat kiválasztásában! Az ajánlatkérő űrlap második lépésében választhatja ki, hogy maga szeretné ntézni a biztosítást vagy munkatársaink segítségét kéri ehhez!
  2011.09.14.

  Deák Ferenc István

  Vállalati vagyonbiztosítás kalkulátor

  Tari Alexandra
  Tisztelt Deák Úr!
  Érdeklődnék, hogy ilyen céges vagyonbiztosítás köthető-e ékszerüzletre is? Köszönöm!
  Tisztelt Tari Alexandra!
  Természetesen kisvállalkozások is igénybe vehetik, a vállalati vagyonbiztosításokat, sőt náluk még talán jobban is indokolt mint a nagyobb cégek esetében, hiszen egy egy kár jobban a földhöz vághat egy kisebb céget. Nem is beszélve egy ékszerüzlet esetén fennáló betöréses lopás kockázatáról! Kérem töltse ki ajánlatkérőnket és kollégáink minden segítséget megadnak Önnek a legkedvezőbb ajánlat kiválasztásában!
  2011.08.22.

  Deák Ferenc István

  Vállalati vagyonbiztosítás kalkulátor

  Deres Miklós
  Üdvözletem!
  Az után szeretnék érdeklődni, hogy tudom-e a vagyonbiztosítás évente fizetni? Köszönöm!
  Tisztelt Deres Miklós Úr!
  Természetesen a válllati vagyonbiztosítás díjfizetési ütemét Önnek lehetősége van éves gyakoriságban is megadni, ha ez vállalkozásának így könnyebb!
  2011.08.05.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu