Csoportos biztosítás:

Kulcsemberek kiemelt megjutalmazása!
A munkavállaló lojális marad a céghez!
A munkáltató terhei így lecsökkennek!
Élet-, baleset-, és egészségbiztosítás!
A havi díj költségként elszámolható!

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Csoportos életbiztosítás kalkulátorunk segítségével Ön is kiszámolhatja, hogy mennyivel olcsóbban jön ki, ha munkavállalóit csoportosan biztosítja be, mintha egyéni élet- vagy személybiztosítással gondoskodna róluk! Az alábbi linkre kattintva, néhány szükséges adat megadása után, kollégáink már tudnak számolni Önnek, és személyre szabott ajánlattal fogják Önt megkeresni!

Csoportos életbiztosítás egy vállalaton belül már akár 5 főtől köthető és mind a munkavállaló mind pedig a munkáltató érdekeit egyaránt szolgálja. Mivel a csoportos biztosítások 0% adóteher mellett, teljes mértékben járulék- és adómentesen adhatók, ezért a munkáltatónak is sokkal kedvezőbb mint egy ugyanolyan mértékű bérfejlesztés. Ezen kívül a munkavállaló cég iránti lojalitását is növeli ez a fajta gondoskodás, arról nem is beszélve,hogy egy esetleges baleset vagy betegség után a dolgozó a lehető leghamarabb vissza tud térni a munkába!

Ezen felül a biztosításrsa fizetett havi díj a cég könyvelésben költségként szerepeltethető, így a fizetése adózatlan pénzből valósulhat meg!

A vállalaton belül lehet akár eltérő szolgáltatású csoportokat is létrehozni, így a csoportos életbiztosítás egy remek eszköz a kulcsemberek megjutalmazására és megtartására.

A biztosítás tartalmaz életbiztosítási, balesetbiztosítási és egészségbiztosítási elemeket is így minden várható kockázatra megfelelő fedezetet nyújt!

Indítsa el Ön is csoportos életbiztosítás kalkulátorunkat és kollégáink a legkedvzeőbb ajánlattal fogják Önt megkeresni!

 

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Vámos Cecília
Tisztelt Cím! Munkáltatóként szeretnék a munkavállalókra csoportos balesetbiztosítást kötni. Ezt kiterjesztenénk az üzleti partnereinkre, illetve családtagokra is. Milyen adó és járulékvonzata van ez a cégünket illetően. Külön a munkavállalókra, külön a nem munkavállalóinkra vonatkozik a kérdés.
Tisztelt Vámos Cecília!
A Csoportos élet- és balesetbiztosítás adó- és járulékmentesen adható cégként alkalmazottaknak és üzleti partnereknek. Bővebb tájékoztatásért és a legmegfelelőbb Biztosítás kiválasztásáért kérem ide kattintva töltse ki rövid ajánlatkérőnket!
2012.09.07.

Deák Ferenc István

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Csomós István
Köszönöm a választ, bár ez kicsit olyan, mint mikor egy autókereskedő azt mondja a kínált használt autóról, hogy ez tuti nem volt törve. Egyszóval egy NAV vagy PM állásfoglalás nyilván meggyőzőbb ebben a témában, és pont azért vetettem fel, mert én nem találtam az Aegon véleményét alátámasztó állásfoglalást, sőt pl. az Önadózó szaklap 2011/07-08 számában az ellenkezője található.
Kedves István!
Sajnos mi nem vagyunk könyvelők és jogi szakemberek sem, a mi szakterületünk a pénzügy. Az ehhez kapcsolódó adózási kérdésekben pedig bátran támaszkodunk a Biztosítók állásfoglalására, akik egészen biztosan megalapozott ismerettel rendelkeznek ebben a témakörben. Mindenesetre ha sikerül hitelesen megcáfolni ezt az információt, az mindenképpen érdekes lehet a számunkra is!
2012.01.17.

Deák Ferenc István

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Csomós István
Tisztlet Cím! Véleményem szerint a csoportos életbiztosítások (ahol nem név szerint van megadva a biztosítottak köre) nem adómentes, mert nem felel meg az SZJA tv 1. melléklet 6.3. pontjának. Az Önök írásából arra lehet következtetni, hogy mégis adómentes, ezért véleményem szerint megtévesztő. Még az egyéni életbiztosítások esetén is nagyon sok olyan konstrukció van, melynek a díjai nem adómentesek (pl. nem kizárólag halál esetén kifizetést teljesítő biztosítások). Szívesen várom a véleményét ezzel kapcsolatban.
Tisztelt Csomós István!
Az AEGON Biztosító honlapjáról idézek:
"A Csoportos Biztosítás díja költségként elszámolható, a kockázati élet- és balesetbiztosítás, valamint a teljes és végleges rokkantságra szóló betegségbiztosítás díját nem terheli sem adó-, sem társadalom­biztosítási járulékfizetési kötelezettség."
2012.01.16.

Deák Ferenc István

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Bertalan András
Tisztelt Tanácsadó!
Egy olyan speciális kérdésem lenne amelyet nem találtam meg az oldalon: Gondolom csoportos életbiztosítás csak rendesen bejelentett munkavállalókra köthető! Köszönöm!
Tisztelt Bertalan András!
A cégnek mindenképpen igazolni kell a Biztosító felé, hogy a munkavállalók valóban ott dolgoznak azonban et többféleképpen is történhet! Az erre vonatkozó bővebb információkat elküldtök az Ön által megadott e-mail címre!
2011.09.12.

Deák Ferenc István

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Horváth Dániel
Tisztelt Deák Ferenc István!
Érdeklődnék, hogy körülbelül mennyi pénzből lehet így egy munkavállalót normálisan bebiztosítani? 
Tisztelt Horváth Dániel Úr!
Ezt nagyon nehéz így a dolgozók számának ismerete valamint az igények feltárása nélkül meghatározni, de személyenként már akár 5.000 - 10.000 Ft-ból is megvalósítható egy mindenre kiterjedő teljes körű védelem!
2011.09.01.

Deák Ferenc István

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Kovács László
Tisztelt Deák Úr!
Érdeklődnék, hogy csoportos életbiztosítás köthető-e eseti jelleggel csak egy bizonyos projekt időtartamára?
Köszönöm!
Tisztelt Kovács László Úr!
Természetesen határozott idejű csoprtos életbiztosítás kötésére is van lehetőség több biztosító esetében is! Bővebb információkért kérem töltse ki ajánlatkérőnket és munkatársaink 1 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot!
2011.08.02.

Deák Ferenc István

Kérdezzen Ön is!Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

Deák Ferenc István

Pénzügyi tanácsadó

Készséggel válaszol kérdéseire!

mobil: +36 70 942 0090
e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu