Csoportos biztosítás:

Kulcsemberek kiemelt megjutalmazása!
A munkavállaló lojális marad a céghez!
A munkáltató terhei így lecsökkennek!
Élet-, baleset-, és egészségbiztosítás!
A havi díj költségként elszámolható!

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!Csoportos Életbiztosítás

Utolsó frissítés: 2017-11-23

csoportos életbiztosításCsoportos életbiztosítás - kölcsönös érdekA csoportos életbiztosítás testreszabhatóságaA csoportos életbiztosítás szolgáltatásaA csoportos életbiztosítás adózása 2018-banA csoportos életbiztosítás előnyeiMinimum hány emberre köthető csoportos életbiztosítás?Lehet-e a munkavállalókat eltérő szolgáltatással jutalmazni?Megköthető-e a csoportos életbiztosítás munkaidőn kívülre is?

 

Csoportos életbiztosítás - kölcsönös érdek!

csoportos életbiztosítás tipp

ADÓ- ÉS JÁRULÉKMENTES!

A munkavállalói csoportos életbiztosítás azon kívül, hogy mind a munkáltató mind pedig a munkavállaló érdeke, mindkét fél számára TB járulék- és SZJA fizetési kötelezettség mentes!

A legtöbb vállalat és vállalkozás sikerének kiemelkedő része múlik a megfelelő alkalmazottak kiválasztásán és folyamatos képzésén. 2012-ben az emberi erőforrások értéke minden eddiginél nagyobbra nőtt, bár a multinacionális vállalatoknál mindent megtesznek annak érdekében, hogy a folyamatokat automatizálják, gépesítsék, azért még ígysem képzelhető el egy jól menő vállalkozás megfelelő vezetők és kulcsemberek nélkül.

A csoportos életbiztosítás, ezért mind a munkavállalók mind pedig a munkáltató érdekeit egyaránt szolgálja. Amunkáltató számára is lényeges szempont, hogy egy esetleges betegség vagy baleset következtében a dolgozó minél hamarabb felépüljön és újra munkába állhasson, és a munkavállalónak is jól esik, hogy a nehéz időkben is élvezhetik a cég odafigyelését és támogatását. A csoportos életbiztosítás így egy olyan együttesen megvalósuló funkcionális és személyes gondoskodás, amely nagy mértékben növeli a munkavállaló vállalat iránti elkötelezettségét és munkamorálját.

Az egzisztenciális előnyön és komplex védelmen kívvül pedig amit a munkavállaló kap: A csoportos életbiztosítás díját a vállalat költségként el tudja számolni, valamint azt személyi jövdelem adó és TB fizetési kötelezettség sem terheli, így ez egy optimális béren kívüli juttatási formát jelent!

A csoportos ÉLETbiztosítás testreszabhatósága

A csoportos életbiztosítás szerződések többsége komplex élet- baleset- és egészségbiztosítási szolgáltatásokat tartalmaz, moduláris szerkezetben azaz a biztosítás egyénileg a felmerült igényeknek megfelelően állítható össze. Lehetőség van a dolgozók létszámán belül külön csoportokat is létrehozni, akikre más-más feltételek vonatkoznak, de kezelhetőek a munkavállalók egy csoportként is. A magasabb szakértelemmel bíró, kulcsembereket így kiemelkedő szolgáltatásokkal is meg lehet jutalmazni.

A csoportokon belül a tagok bármikor szabad bejelentés nélkül "kicserélhetőek" így jelentősen leegyszerűsödik az adminisztráció, vagy az esetleges átszervezés. A csoportos életbiztosítás ezen kívül megköthető akár 24 órás munkaidőre is valamint, nem csak a munkahelyre rendelkező területi hatállyal, hanem az oda-és vissza útra is.

A csoportos ÉLETbiztosítás szolgáltatása

Életbiztosítási modul:

 • Haláleset bármely okból

Balesetbiztosítási modul:

 • Baleseti halál
 • Baleseti rokkantság
 • Baleseti keresőképtelenség
 • Baleseti kórházi napi térítés
 • Baleseti műtéti támogatás
 • Gyógyulási támogatás, táppénz kiegészítés
 • Csonttörési támogatás
 • Égési sérülés

Egészségbiztosítási modul:

 • Betegségből adódó rokkantsági térítés
 • Betegségből adódó kórházi napi térítés
 • Betegségből adódó műtéti támogatás
 • Keresőképtelenségi támogatás
 • Betegségi gyógyulási támogatás, táppénz kiegészítés
 • Kritikus betegségekből adódó támogatások

A csoportos életbiztosítás szerződésébe, ezeken felül lehetőség van ún. gyernek kiegészítő modul belefoglalására is, amelynél a biztosító többszörös térítést fizet abban az esetben, ha a biztosítottnak kiskorú gyermekei vannak, így ez az extra kimondottan ajánlott olyan szülőknek akiknkek kisgyermekeikről kell gondoskodniuk!

A csoportos életbiztosítás adózása 2018-ban

A munkáltató által fizetett csoportos kockázati (halál esetére szóló) életbiztosítás, baleset-biztosítás, valamint a teljes és végleges munkaképtelenségre szóló egészségbiztosítás (TB I., II. fokozatú rokkantság) díja mind a munkáltató, mind a munkavállaló számára SZJA- és TB-járulékmentes, a biztosítási szolgáltatás után pedig adófizetési kötelezettség nem keletkezik. A társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény rendelkezéseinek figyelembevételével, az ott meghatározott feltételek teljesülése esetén lehetőség van a csoportos biztosítási szerződésre fizetett díjak költségként történő elszámolására is.

A csoportos életbiztosítás előnyei

 • A legkülönbözőbb veszélyforrások és munkahelyi balesetek esetén is teljes körű védelmet biztosít.
 • A csoportos életbiztosítás moduláris szerkezetű, így a szerződés akár több mint 30 biztosítási elemből is állhat.
 • A gondoskodás miatt, növeli a dolgozók elkötelezettségét és munkamorálját.
 • A díja költségként elszámolható, valamint mind a fizetendő díj mind pedig a szolgáltatási összegek SZJA és TB mentesek.
 • Az életbiztosítás csoportosan kötve jóval olcsóbb mint egyéniben.
 • A kockázati életbiztosításokat bizoyos bankok pozitívan értékelik a hitelbírálatnál így a munkavállalói támogatás tovább növelhető
 • A csoportos életbiztosítás területi hatálya akár az egész világra kiterjeszthető!

minimum hány emberre köthető csoportos ÉLETbiztosítás?

A csoportos életbiztosítás esetében a minimális csoporton belüli létszám általában 5 fő.

LEHET-E A MUNKAVÁLLALÓKAT ELTÉRŐ szolgáltatással jutalmazni?

Természetesen a dolgozók köre tetszőleges számú csoportra bontható, így eltérő támogatásban részesülhetnek például a kulcsemberek, vagy a vezetők mint az alkalmazottak

MEGKöthető-e a biztosítás munkaidőn kívülre is?

Igen, bizonyos szerződéseknél a munkahelyre utazás és a hazautazás időtartama is minden további nélkül bebiztosítható.

Díjmentesen kiválasztjuk Önnek a piac legolcsóbb gépjármű csoportos Biztosítását! Ha pedig már van ilyen jellegű biztosítása, akkor GARANCIÁT VÁLLALUNK rá, hogy legalább 10%-kal olcsóbbra cseréljük! Töltse ki rövid űrlapunkat és 1 munkanapon belül jelentkezünk!

Személy
 

 

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kapcsolódó bejegyzések:

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Csoportos életbiztosítás kalkulátorunk segítségével Ön is kiszámolhatja, hogy mennyivel olcsóbban jön ki, ha munkavállalóit csoportosan biztosítja be, mintha egyéni élet- vagy személybiztosítással gondoskodna róluk! Az alábbi linkre kattintva, néhány szükséges adat megadása után, kollégáink már tudnak számolni Önnek, és személyre szabott ajánlattal fogják Önt megkeresni!


Hozzászólás (6)