Csoportos biztosítás:

Kulcsemberek kiemelt megjutalmazása!
A munkavállaló lojális marad a céghez!
A munkáltató terhei így lecsökkennek!
Élet-, baleset-, és egészségbiztosítás!
A havi díj költségként elszámolható!

Keressen minket!
Kövessen minket Facebook-on! Kövessen minket Twitteren is! Iratkozzon fel RSS csatornánkra! Írjon nekünk! Tegyen be minket a kedvencei közé!

office@grantis.hu

KÉRJE
DÍJMENTES
AJÁNLATUNKAT!
Ajánlatkérés
Tovább
Visszahívás kérés
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES HITEL TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!Csoportos Életbiztosítás

Utolsó frissítés: 2017-03-28

csoportos életbiztosításCsoportos életbiztosítás - kölcsönös érdekCsoportos életbiztosítás kalkulátorA csoportos életbiztosítás testreszabhatóságaA csoportos életbiztosítás szolgáltatásaA csoportos életbiztosítás adózása 2017-benA csoportos életbiztosítás előnyeiMinimum hány emberre köthető csoportos életbiztosítás?Lehet-e a munkavállalókat eltérő szolgáltatással jutalmazni?Megköthető-e a csoportos életbiztosítás munkaidőn kívülre is?

 

Csoportos életbiztosítás - kölcsönös érdek!

csoportos életbiztosítás tipp

ADÓ- ÉS JÁRULÉKMENTES!

A munkavállalói csoportos életbiztosítás azon kívül, hogy mind a munkáltató mind pedig a munkavállaló érdeke, mindkét fél számára TB járulék- és SZJA fizetési kötelezettség mentes!

A legtöbb vállalat és vállalkozás sikerének kiemelkedő része múlik a megfelelő alkalmazottak kiválasztásán és folyamatos képzésén. 2012-ben az emberi erőforrások értéke minden eddiginél nagyobbra nőtt, bár a multinacionális vállalatoknál mindent megtesznek annak érdekében, hogy a folyamatokat automatizálják, gépesítsék, azért még ígysem képzelhető el egy jól menő vállalkozás megfelelő vezetők és kulcsemberek nélkül.

A csoportos életbiztosítás, ezért mind a munkavállalók mind pedig a munkáltató érdekeit egyaránt szolgálja. Amunkáltató számára is lényeges szempont, hogy egy esetleges betegség vagy baleset következtében a dolgozó minél hamarabb felépüljön és újra munkába állhasson, és a munkavállalónak is jól esik, hogy a nehéz időkben is élvezhetik a cég odafigyelését és támogatását. A csoportos életbiztosítás így egy olyan együttesen megvalósuló funkcionális és személyes gondoskodás, amely nagy mértékben növeli a munkavállaló vállalat iránti elkötelezettségét és munkamorálját.

Az egzisztenciális előnyön és komplex védelmen kívvül pedig amit a munkavállaló kap: A csoportos életbiztosítás díját a vállalat költségként el tudja számolni, valamint azt személyi jövdelem adó és TB fizetési kötelezettség sem terheli, így ez egy optimális béren kívüli juttatási formát jelent!

CSoportos ÉLETbiztosítás KALKULÁTOR

Kérje egy kattintással díjmentes ajánlatunkat és munkatársaink összehasonlítják Önnek a biztosítók csoportos életbiztosítás ajánlatait! Ön nem csak a legkedvezőbb díjú szerződéssel fog rendelkezni, de az ügyintézés legnagyob részét is levesszük a válláról!

A csoportos ÉLETbiztosítás testreszabhatósága

A csoportos életbiztosítás szerződések többsége komplex élet- baleset- és egészségbiztosítási szolgáltatásokat tartalmaz, moduláris szerkezetben azaz a biztosítás egyénileg a felmerült igényeknek megfelelően állítható össze. Lehetőség van a dolgozók létszámán belül külön csoportokat is létrehozni, akikre más-más feltételek vonatkoznak, de kezelhetőek a munkavállalók egy csoportként is. A magasabb szakértelemmel bíró, kulcsembereket így kiemelkedő szolgáltatásokkal is meg lehet jutalmazni.

A csoportokon belül a tagok bármikor szabad bejelentés nélkül "kicserélhetőek" így jelentősen leegyszerűsödik az adminisztráció, vagy az esetleges átszervezés. A csoportos életbiztosítás ezen kívül megköthető akár 24 órás munkaidőre is valamint, nem csak a munkahelyre rendelkező területi hatállyal, hanem az oda-és vissza útra is.

A csoportos ÉLETbiztosítás szolgáltatása

Életbiztosítási modul:

 • Haláleset bármely okból

Balesetbiztosítási modul:

 • Baleseti halál
 • Baleseti rokkantság
 • Baleseti keresőképtelenség
 • Baleseti kórházi napi térítés
 • Baleseti műtéti támogatás
 • Gyógyulási támogatás, táppénz kiegészítés
 • Csonttörési támogatás
 • Égési sérülés

Egészségbiztosítási modul:

 • Betegségből adódó rokkantsági térítés
 • Betegségből adódó kórházi napi térítés
 • Betegségből adódó műtéti támogatás
 • Keresőképtelenségi támogatás
 • Betegségi gyógyulási támogatás, táppénz kiegészítés
 • Kritikus betegségekből adódó támogatások

A csoportos életbiztosítás szerződésébe, ezeken felül lehetőség van ún. gyernek kiegészítő modul belefoglalására is, amelynél a biztosító többszörös térítést fizet abban az esetben, ha a biztosítottnak kiskorú gyermekei vannak, így ez az extra kimondottan ajánlott olyan szülőknek akiknkek kisgyermekeikről kell gondoskodniuk!

A csoportos életbiztosítás adózása 2017-ben

A munkáltató által fizetett csoportos kockázati (halál esetére szóló) életbiztosítás, baleset-biztosítás, valamint a teljes és végleges munkaképtelenségre szóló egészségbiztosítás (TB I., II. fokozatú rokkantság) díja mind a munkáltató, mind a munkavállaló számára SZJA- és TB-járulékmentes, a biztosítási szolgáltatás után pedig adófizetési kötelezettség nem keletkezik. A társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény rendelkezéseinek figyelembevételével, az ott meghatározott feltételek teljesülése esetén lehetőség van a csoportos biztosítási szerződésre fizetett díjak költségként történő elszámolására is.

A csoportos életbiztosítás előnyei

 • A legkülönbözőbb veszélyforrások és munkahelyi balesetek esetén is teljes körű védelmet biztosít.
 • A csoportos életbiztosítás moduláris szerkezetű, így a szerződés akár több mint 30 biztosítási elemből is állhat.
 • A gondoskodás miatt, növeli a dolgozók elkötelezettségét és munkamorálját.
 • A díja költségként elszámolható, valamint mind a fizetendő díj mind pedig a szolgáltatási összegek SZJA és TB mentesek.
 • Az életbiztosítás csoportosan kötve jóval olcsóbb mint egyéniben.
 • A kockázati életbiztosításokat bizoyos bankok pozitívan értékelik a hitelbírálatnál így a munkavállalói támogatás tovább növelhető
 • A csoportos életbiztosítás területi hatálya akár az egész világra kiterjeszthető!

minimum hány emberre köthető csoportos ÉLETbiztosítás?

A csoportos életbiztosítás esetében a minimális csoporton belüli létszám általában 5 fő.

LEHET-E A MUNKAVÁLLALÓKAT ELTÉRŐ szolgáltatással jutalmazni?

Természetesen a dolgozók köre tetszőleges számú csoportra bontható, így eltérő támogatásban részesülhetnek például a kulcsemberek, vagy a vezetők mint az alkalmazottak

MEGKöthető-e a biztosítás munkaidőn kívülre is?

Igen, bizonyos szerződéseknél a munkahelyre utazás és a hazautazás időtartama is minden további nélkül bebiztosítható.

Díjmentesen kiválasztjuk Önnek a piac legolcsóbb gépjármű csoportos Biztosítását! Ha pedig már van ilyen jellegű biztosítása, akkor GARANCIÁT VÁLLALUNK rá, hogy legalább 10%-kal olcsóbbra cseréljük! Töltse ki rövid űrlapunkat és 1 munkanapon belül jelentkezünk!

Személy
 

 

Tetszett az írás?
Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

Kapcsolódó bejegyzések:

Csoportos életbiztosítás kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.20.

Csoportos életbiztosítás kalkulátorunk segítségével Ön is kiszámolhatja, hogy mennyivel olcsóbban jön ki, ha munkavállalóit csoportosan biztosítja be, mintha egyéni élet- vagy személybiztosítással gondoskodna róluk! Az alábbi linkre kattintva, néhány szükséges adat megadása után, kollégáink már tudnak számolni Önnek, és személyre szabott ajánlattal fogják Önt megkeresni!


Hozzászólás (6)